SELL: Duben 2018

a dle ní se nastaví teplota v troubě právě tak, aby měl například oblíbený roastbeef uprostřed svých předepsaných 85 °C. Praktickým pomocníkem je i protizápachový ltr s katalyzátorem, který eliminuje vznikající pachy při pečení, takže nikdo nepozná, že byla k obědu pečená ryba. Ani u této trouby nechybí 3 skla dveří, elektronické dotekové ovládání a displej s nastavením jasu a se zámkem. Snadné a rychlé ovládání variabilní indukce Beko HII 64800 FHT Nová indukční deska Beko HII 64800 FHT přichází s naprosto novým designem ovládání Direct Access TM . Jedná se o přímé ovládání varných zón, díky kterému je nastavení teploty a dalších parametrů rychlé a bez zdlouhavého překlikávání pro každou zónu zvlášť. U všech varných zón lze také použít časovač a booster pro rychlejší ohřev. Pro exibilní vaření deskamá již dobře známou technologii IndyFlex® . Díky ní lze obě levé varné zóny spojit v jednu velkou, takže se zákazník při vaření nemusí starat o velikost svých hrnců a navíc ušetří čas a energii. Snadnější vaření zajistí i funkce AutoCook udržující teplotu vaření a smažení, paměť pro uložení oblíbeného nastavení či funkce udržování teploty jídla. O bezpečnost vaření se stará dětský zámek a zámek ovládání pro čištění desky, automatické vypnutí a ukazatel zbytkového tepla. A proč zvolit do kuchyně vestavné spotřebiče Beko? Protože vydrží. Důkazem je jejich fungování v Pražském kulinářském institutu, jehož zakladatelem je Roman Vaněk, a kde jsou spotřebiče v pravidelném zápřahu kuchařských kurzů již několik let. Pod palbou mistrů kuchařů jsou spotřebiče Beko i v kuchyni Bistra Kaprova, nové restaurace v centru historické Prahy, jejímž šé uchařem je Tomáš Černý, bývalý šé uchař prestižní pražské restaurace La Finestra. A jako důkaz výdrže je tu též plná pětiletá záruka, která je poskytována na vybrané modely spotřebičů bezplatně (více na bekocr.cz ) . Roman Vaněk zakladatel Pražského kulinářského institutu S parní troubou Beko BIDM 15500 XDS lze připravit vše, od steaku přes zeleninu až po pečivo. Díky páře jídlo zůstane perfektně vláčné, šťavnaté a zachová si svojí přirozenou chuť bez nutnosti přidávání tuku a dochucovadel. Teplotní sonda MeatProbe, kterou má trouba Beko BIDM 15500 XDS, je výborným pomocníkem pro přípravu masa. Nejen, že změří teplotu uvnitř pokrmu, ale dle ní také nastaví ideální teplotu pečení v troubě.

RkJQdWJsaXNoZXIy MTIzMjY=