SELL: Listopad-Prosinec 2018

Ohromující design. Luxus ze všech úhlů pohledu. Vestavné spotřebiče z řady Siemens studioLine zaujmou na první pohled svým působivým designem i vysoce kvalitními materiály. Tmavě černý panel, masivní otočné voliče z ušlech- tilé oceli blackSteel a skleněná dvířka deepBlack – to jsou jen některé z mimořádných detailů, které nalezne- te pouze u této exkluzivní řady vesta- vných spotřebičů. Dokonalý design nabízí navíc špičkovou funkčnost a díky promyšlenému a jednotnému vzhledu činí z každého okamžiku v kuchyni jedinečný zážitek. Ať už jde o inteligentní funkce nebo výjimečný design: spotřebiče studioLine přináší zcela mimořádné možnosti a rozma- nitější vaření. Vařte jako v luxusní restauraci Pečicí trouby studioLine nabízejí ty nejnovější technické inovace. Díky inteligentní technologii řízení ohřevu a využití páry budou všechny pečeně krásně šťavnaté a přitom na povrchu neodolatelně křupavé. Funkce vaření v páře je navíc zdravým a chutným způsobem přípravy různých pokrmů – zeleniny, ryb, ale i dezertů. Zároveň šetří potraviny a zachovává přirozenou chuť a barvy. Další užitečnou funkcí je například senzorově řízené pečení cookControl Plus s automatickými programy. Stačí zvolit požadovaný pokrm a zadat hmotnost a funkce ihned nabídne doporučené nastavení pro dokonalý výsledek. O nepřetržitou a přesnou kontrolu vnitřní teploty pokrmů se postará teplotní sonda roastingSensor Plus se třemi měřicími body. Teplotní sondu je možné kombi- novat s integrovanou mikrovlnnou troubou nebo dokonce i s funkcí páry. Ani čištění nepředstavuje u trub řady studioLine žádný problém. Díky funkci activeClean® stačí jediný stisk tlačítka a trouba se sama vyčistí – při vysoké teplotě spálí veškeré nečistoty a mast- notu na popel, který stačí vytřít vlhkým hadříkem. Teleskopické výsuvy mají navíc speciální vrstvu pro odolávání extrémním teplotám a můžete je proto při čištění v troubě ponechat. Oblíbená metoda sous-vide Francouzské sous-vide znamená „ve vakuu“. Potraviny se nejprve vzdu- chotěsně uzavřou. Poté je můžete uchovat v chladničce nebo mrazničce, nebo rovnou vložit do parní trouby. Základem metody je kromě vakuování příprava při konstantní nízké teplotě. Metoda je vhodná pro širokou škálu potravin – od různých druhů masa, přes ryby až po zeleninu, houby, ovoce nebo i vajíčka. Potraviny si zachovají původní vlastnosti, přirozenou chuť, šťávy i texturu. Zpracováním se nemění obsah živin, vzhled, barva ani vůně. Maso je krásně měkké, šťavnaté, dokonale stejnoměrně propečené a nikdy se nevysuší. Více na: www.siemens-home.bsh-group.com/cz

RkJQdWJsaXNoZXIy MTIzMjY=