SELL: Leden-Únor 2019
Opravdu kvalitní káva × Tradiční automatické kávovary +/− 1°C 19-22 gramů Připravte si doma stejně dobrou kávu jako v kavárně. Kávovary Sage jsou navrženy tak, aby zajistily všechny 4 klíčové prvky potřebné pro přípravu lahodného šálku vynikající kávy - přesně jako špičkové profesionální přístroje. Nízkotlaká preinfuze a tlak 9 barů během extrakce Nízký tlak na začátku extrakce způsobí, že mletá káva v sítku do sebe nasákne trochu vody a nabobtná. Následnou extrakcí při plném tlaku získáte lahodnou a vyváženou kávu. SES990 | SAGE the Oracle® Touch Automatizovaná obsluha na dotykovém displeji zjednodušuje způsob, jak si vytvořit svoji oblíbenou kávu ve třech jednoduchých krocích – mletí kávy, uvaření kávy a úprava mléka. Můžete si snadno nastavit sílu kávy, texturu mléka nebo teplotu podle své chuti. Pak si pod svým vlastním jménem uložíte nastavení tak, jak vám nejvíc chutná. Můžete si vytvořit a uložit až 8 osobních nastavení své kávy. Vložili jsme baristu do našeho stroje Sage. BES875 | SAGE the Barista Express™ Espresso přístroj se zabudovanýmmlýnkem na kávu s nerezovými mlecími kameny umožňuje mlít potřebné množství kávy přímo do držáku s možností nastavení hrubosti. Elektronický PID zajišťuje stabilitu teploty vody během celého procesu. Systém nízkotlakového přespaření zajišťuje postupné zvyšování tlaku, který se tak rovnoměrně rozprostře po povrchu kávy ve filtru. Absolutní kontrola teploty Rozdíl mezi nevýraznou a vyváženou kávou může způsobit i drobná změna teploty vody. Kávovary Sage používají technologii digitální kontroly teploty, která dokáže detekovat a minimalizovat výkyvy teploty během extrakce kávy. Dávka mleté kávy 19–22 g Některé kávovary umožňují dávkování jen 11–13 g, což je podstatně menší množství, než je potřeba k přípravě dobré kávy. Oproti tomu kávovar Sage je dodáván se sítky, které umožňují připravovat kávu právě z 19–22 g. Hedvábně jemná mléčná pěna s mikrobublinami Abyste mohli vytvořit tu správnou mléčnou pěnu s mikrobublinami, potřebujete dostatečný tlak v parní trysce, který v mléce během pěnění vytvoří tisíce drobných bublinek. DMOC: 62 990,- | www.sagecz.cz DMOC: 18 990,- | www.sagecz.cz Sílu kávy, texturu mléka či teplotu podle vlastní chuti. To vše si nastavíte na displeji a uložíte pod svůj profil Kdykoli jsme hovořili o automatickém kávovaru, vždy se dělal kompromis v chuti... To je již minulost. Latté art s hedvábně jemnou pěnou tvořenou mikrobublinami. Velké bubliny v napěněnémmléku bez vyvážené chuti z nesprávně provedeného procesu pěnění. Plná chuť díky správně namleté kávě z čerstvých zrn. Optimální chuť dosažená extrakcí při přesné teplotě, která nejlépe vyhovuje použitým kávovým zrnům. Vyváženost chuti zajištěná nízkotlakou preinfuzí a tlakem při extrakci kávy do 9 barů . Kompromis v chuti vzniká kolísáním teploty, vytváří hořkost a pachuť. Hořkost může dominovat, pokud není tlak při extrakci správně nastaven. Slabá, až vodnatá chuť kvůli nesprávně zvolené hrubosti mletí. www.sagecz.cz
Made with FlippingBook
RkJQdWJsaXNoZXIy MTIzMjY=