SELL: Březen 2019
Precizní mletí, výborná káva Prvním krokem k dosažení nejlepších výsledků v šál- ků je přesné namletí kávových zrn. Vnitřní „ Senzor MLETÍ “ umí u mlýnku rozpoznat nastavení hrubosti mletí a podle toho upravit proces, tak aby výsledná dávka kávy pro přípravu espressa byla vždy stejná. Navíc nastavení doby mletí poskytuje ještě přesnější dávku a tím je zajištěn i konzistentní výsledek nápoje. Nikdy vám nedojdou kávová zrna „ Senzor KÁVOVÝCH ZRN “ zajišťuje pohodlí, protože předem informuje uživatele, že je zásobník na kávová zrna téměř prázdný. Sensor GRINDING T E C H N O L O G Y Správné upěchování, unikátní aroma Dalším zásadním krokem pro dokonalé espresso je konzistentní upěchování pod správným tlakem. Aby nedocházelo k tomu, že je káva ve filtru utlačená příliš nebo naopak příliš málo, pomůže „ Chytrá PĚCHO- VACÍ STANICE “. Stlačením páky na boční straně kávovaru je zajištěn vždy konzistentní tlak. Mletí a pěchování je prováděno uvnitř kávovaru, takže v okolí přístroje není rozsypaná káva a pracovní deska zůstane vždy čistá. Smart TAMPING S T A T I O N La Specialista je nový pákový kávovar od De´Longhi, díky kterému si můžete užít celý proces přípravy vašeho oblí- beného nápoje na bázi espressa. 4 inovativní technologie dělají tento zážitek přívětivější, zatímco má uživatel čas na kreativitu a radost z výsledku. EC 9335.M 4 kroky k DOSAŽENÍ TĚCH NEJLEPŠ ÍCH VÝSLEDKŮ 1 2
Made with FlippingBook
RkJQdWJsaXNoZXIy MTIzMjY=