SELL: Květen 2019
www.domo-elektro.cz SPRÁVNÉ MARINOVÁNÍ MASA PŘED VLASTNÍ TEPELNOU ÚPRAVOU JE POLOVINA DOBRÉHO STEAKU, MASO JE KŘEHČÍ A CHUTNĚJŠÍ. NĚKDY JE ALE NUTNÉ TENTO PROCES, TRVAJÍCÍ NORMÁLNĚ AŽ NĚKOLIK DNÍ, URYCHLIT. VAKUOVAČKA – PŘÍSTROJ PRO ZDRAVĚJŠÍ SKLADOVÁNÍ POTRAVIN I VYŠŠÍ ÚROVEŇ GRILOVÁNÍ MASA Nový vakuovací přístroj DOMO DO331L navazuje na úspěšně prodávanou vakuovačku DO327L. Nabízí ale o 30% vyšší pod- tlak a mnohá funkční i designová vylepšení. • Robustní provedení doplněné broušeným nerezem je velmi stabilní a má v sobě prostor pro roli fólie a integrovaný řezák fólie. • Velmi tuhé držadlo je příjemně formované a má dobrý přítlačný efekt. • Výkonný kompresor 20l/s dvojitou membránou vytvoří podtlak 0,9 baru. • Systém dvojitého svaru zajistí 100% těsnost. • Dodávané silnostěnné fólie a dvojitý svar udrží bez problémů tento podtlak dlouhodobě, a zajistí tak až 5× delší trvanlivost potravin. • Příslušenství představuje nádoba o objemu 1,4l s přívodní hadičkou, která se napojí do vakuovačky. Slouží pro dlouhodobé marinování nebo uložení jídla. • 2 nastavení síly podtlaku –standardní 0,9baru nebo snížené pro balení křehkých potravin. • 3 programy: 1. vakuování a sváření 2. odsávání z nádoby 3. marinovací program se střídáním podtlaku – během pěti mi- nut je tak maso postupně masírováno a marináda vtláčena dovnitř mezi vlákna masa. • 3 režimy odsávání a svařování: 1. suché standardní 2. vlhké a měkké suroviny 3. velmi jemné suroviny nebo tekutiny. • Veškeré originální fólie a sáčky jsou vyráběny z nezávadného trvanlivého plastu s označením „BPA free“ a jsou vhodné pro dlouhodobé uskladnění potravin nebo pro pomalé vaření metodou sous vide, kdy se masová vlákna postupně mezi sebou uvolňují a měknou. Tento přístroj s velkou užitnou hodnotou je k dispozici od poloviny května u firmy DOMO – ELEKTRO. Pro více informací a objednávku nás kontaktujte.
Made with FlippingBook
RkJQdWJsaXNoZXIy MTIzMjY=