SELL: 04 / 2020

v menu hrnce. Stačí postupovat podle pokynů, a zatímco se připravuje vaše rodinná večeře, můžete volný čas využít třeba ke společné partii pexesa,“ říká oblíbený šéfkuchař Ondřej Slanina, spolumajitel a Executive Chef restaurace Chateau St. Havel, Ginger & Fred v Praze, majitel a lektor školy vaření Hungry town, kuchař a moderátor oblíbeného televizního pořadu. Cook4Me+ recepty podle Ondřeje Slaniny · Hovězí maso v koprové omáčce · Vepřové zadělávané v mrkvi · Kuře na paprice · Segedínský guláš · Hovězí guláš · Krémová kuřecí polévka · Bramborová polévka · Dršťková polévka · Gulášová polévka · Zelňačka Liškové ragú 4 porce: · 400 g lišek · 2 šalotky · 60 g másla nebo oleje · 200 g brambor · 2 jarní cibulky · 4 stroužky česneku · lžička drceného kmínu · sůl · 1 dcl bílého vína · 2 cl koňaku · 4 dcl smetany na šlehání nebo rostlinné smetany · muškátový květ · snítka tymiánu Šalotku nakrájíme na klínky, česnek na plátky, jarní cibulku na kolečka včetně zelené části a brambory na kostičky. Hrnec TEFAL Cook4Me+ zapneme v manuálnímmodu na funkci opékání a na másle orestujeme šalotku do sklovata společně s česnekem. Přidáme brambory, kmín, tymián a jarní cibulku. Promícháme. Vložíme pokrájené lišky, zastříkneme koňakem a vínem. Necháme zavařit, přidáme smetanu, sůl a muškátový květ. Přiklopíme a zapneme na tlakové vaření na 10minut. Poté případně dosolíme.Můžeme opět zapnout na program opékání a nechat zredukovat na hustší konzistenci. www.tefal.cz #VecerimeSpolecne Tefal CZ/SK RECEPT BONUSOVÝ ONDŘEJE SLANINY

RkJQdWJsaXNoZXIy MTIzMjY=