SELL: 02 / 2021
Perfektní namletí kávových zrn Každý druh zrnkové kávy potřebuje specifické nas- tavení mlýnku. Aby bylo dosaženo vždy perfektních výsledků v šálku, má kávovar La Specialista Prestig- io mlýnek s 8 stupni nastavení hrubosti mletí. Chytré senzory navíc zajistí konzistentní dávku kávy pro jedno nebo dvě espressa. Aktivní kontrola teploty Zvolte si ideální teplotu vody podle použitých kávových zrn. Kávovar La Specialista Prestigio umožňuje nastavit 3 různé teploty, 92 - 94 - 96 °C. Termoblok pak zajistí, že daná teplota zůstane stabilní během celého procesu přípravy a výsledná chuť kávy bude perfektní. My LatteArt systém Pomocí inovované trysky na pěnění mléka našleháte mléčnou pěnu přesně podle vašich představ. Tryska inspirována profesionálními kávovary zajistí přiměřený objem páry pro našlehání hedvábné textury s mikro- bublinkami, ideální pro chvilku kreativity s LatteArt. Dynamické předspaření Když se voda dostane do kontaktu s mletou kávu, ob- jem kávy ve filtru se zvětší. Díky funkci předspaření se kávová sedlina přizpůsobí této expanzi. La Specialista Prestigio dynamicky upraví délku předspaření podle dávky kávy (dané jemnějším nebo hrubším mletím) a tím zajistí optimální extrakci. Optimální dávka kávy Inovované sítko u kávovaru La Specialista Prestigio již nemá dvojité dno a proto je možné pracovat s větším množstvím namleté kávy. Sítko na jednu porci pojme až 12 gramů, dvojité sítko až 20 gramů kávy. Dávku lze jed- noduše přizpůsobit otočením kolečka na ovládacímpanelu. 1 3 5 2 4 www.delonghi.cz
Made with FlippingBook
RkJQdWJsaXNoZXIy MTIzMjY=