SELL: 07 / 2021

Senzor mletí Ocelový mlýnek s konickými ocelovými kameny umožní připravit konzistentní dávku kávy pro jednoduché nebo dvojité espresso. Vnitřní „Senzor mletí“ umí roz- poznat, do jaké polohy je mlýnek nasta- vený, a podle toho upravit proces mletí pro zajištění ideálního množství kávy. „Senzor zrn“ zajistí, že vám při mletí nedojdou kávová zrna a příprava kávy je dokončena s potřebným množstvím mleté kávy. Optimální dávka kávy Inovované sítko u kávovaru La Spe- cialista Maestro již nemá dvojité dno, a proto je možné pracovat s větším množstvím namleté kávy. Sítko na jednu porci pojme až 12 gramů, dvo- jité sítko až 20 gramů kávy. Dávku lze jednoduše přizpůsobit otáčením koleč- ka na ovládacím panelu. K správnému odhadu ideálního množství pomůže ry- sku uvnitř sítka. Chytrá pěchovací stanice Konzistentní pěchování pod správným tlakem je základem dosažení dokonalé- ho výsledku v šálku. Je-li namletá káva upěchována příliš nebo naopak příliš málo, výsledný nápoj nemusí být vždy perfektní. Díky „Chytré pěchovací sta- nici“ kávovaru La Specialista stačí jed- no stlačení boční páky dolů. Pěchování se zastaví, jakmile je na dávku namleté kávy použit správný tlak. Přístroj La Specialista pracuje nejen konzistentně, ale také bez nepořádku: mletí a pěchování probíhá uvnitř „Chyt- ré pěchovací stanice“, takže nehrozí riziko rozsypání kávy a kuchyňská linka zůstane čistá. Společnost De’Longhi rozšiřuje své portfolio pré- miových pákových kávovarů z řady La Specialista. Nový kávovar dostal název Maestro a byl vytvořen s cílem vylepšit každodenní přípravu kávy, od zís- kání toho nejlepšího z každého druhu kávových zrn až po experimentování s mléčnou pěnou a vy- chutnávání si lahodných nápojů. *Nezávislý výzkumný institut, lídr v hodnotě prodejů pro rok 2020 ve 46 zemích N°1 v kávovarech na espresso* Aby bylo dosaženo skvělých výsledků v šálku, a kávová zrnka dostala zaslouženou péči, kávovar La Specialista Maestro disponuje technolo- gií Bean Adapt. Tato technologie byla použita již u plnoautomatického kávovaru PrimaDonna Soul. Co to ale znamená u nového pákového ká- vovaru? Že z kávových zrn, které si vyberete, můžete získat tu nejlepší možnou extrakci, díky kombinaci exkluzivních technologií, kterými ká- vovar disponuje. O jaké se jedná si pojďme představit. Odhalte náš příběh Perfetto.

RkJQdWJsaXNoZXIy MTIzMjY=