Neapolská pizza snadno a rychle Pizza trouba Cuisinart CPZ120E Vykouzlit v běžné domácí troubě pravou italskou pizzu není jednoduché. Popravdě je to v podstatě nemožné, protože na celém světě zbožňovaná pochoutka vyžaduje přípravu při výrazně vyšší teplotě, než jakou nabízejí klasické trouby a sporáky. Navíc je vedle speciální italské mouky na těsto potřeba použít při přípravě takzvaný pizza kámen, aby měla pizza křupavý korpus a upekla se během dvou až tří minut. Krátká příprava při vysoké teplotě zajistí, že se suroviny nerozvaří a přitom má pizza křehké a křupavé okraje. Cuisinart chce svým zákazníkům přesně takovou pizzu dopřát i v domácích podmínkách, a proto představuje speciální troubu, v níž lze upéct nejen tradiční neapolský typ. S dodávaným příslušenstvím se můžete pustit také do chicagského stylu„deep dish“ pizzy či ohřát již vychladlou pizzu, aby vám opravdu chutnala. Toho v mikrovlnné troubě dosáhnout nejde. Až 400 °C Trouba Cuisinart CPZ120E bude dodávána s lopatkou pro vkládání i vyjímání pizzy z trouby i pánví pro zmíněný chicagský typ pizzy. A samozřejmě nechybí ani potřebný pizza kámen, který je vyjímatelný a lze ho čistit pomocí přibaleného speciálního kartáče. Samotná trouba nabídne nastavení teploty od 150 °C do 400 °C a neapolský typ pizzy upeče do 3 minut. Na čelní straně trouby najdete také časovač. Přípravu usnadní integrované osvětlení a bezpečnost zajistí dvojité sklo dvířek s aktivním chlazením pomocí ventilátoru. Vkládat na rozpálený kámen bude možné pizzy o průměru až 31 cm, což je velikost, na kterou jsme zvyklí i z italských restaurací. Nejen zdravější fritování Horkovzdušná fritéza Cuisinart AIR200E V západních zemích se těší„air fryers“ neboli horkovzdušné fritézy obrovské popularitě. Na českém trhu jejich prodeje stoupají, ale celý segment skýtá nepochybně ještě velký potenciál. Cuisinart proto představuje nový model horkovzdušné fritézy s nerezovými prvky, praktickým průhledem na jídlo s vnitřním osvětlením a 5 hlavními funkcemi. Vedle horkovzdušného smažení můžete také zapékat, péct, grilovat či udržovat jídlo v teple (až po dobu 60 minut). Navíc je přímo na dotykovém ovládacím panelu na výběr 5 přednastavených programů – hranolky, kuřecí křídla, zelenina a ohřev jídla. Nechybí nastavení teploty až do 235 °C a časovač. Košík na jídlo má nepřilnavý povrch a lze ho mýt v myčce nádobí. Fritéza je za chodu velmi tichá. Zmrzlinovač ICE-48E je již v prodeji. Pizza trouba a horkovzdušná fritéza budou uvedeny v průběhu léta 2024. Pro své obchody je objednávejte u společnosti BaSys CS – českého distributora značky Cuisinart.
RkJQdWJsaXNoZXIy MTIzMjY=