SELL: 04 / 2024

Řešení značky Teka se na trhu vymykají. V nabídce najdete spotřebiče, které hledají jen těžko konkurenci Přestože mohou vestavné trouby různých značek působit na první pohled podobně, panují mezi nimi často propastné rozdíly v kvalitě zpracování, technologiích a funkcích. Dokládá to i portfolio značky Teka, v němž najdete trouby se specializovanými a leckdy unikáními funkcemi. Copak nějaká jiná trouba na trhu umožňuje přípravu steaků při 700 °C? Opomenout byste ale neměli ani další kategorie produktů včetně dřezů nebo grilů. Trouba Teka SteakMaster se na trhu vymyká svou výbavou pro grilování steaků a schopností dosáhnout až 700 °C. www.teka.cz Teka SteakMaster Přestože nevyžaduje příprava steaku žádné speciální postupy ani velký kulinářský talent, na obyčejné pánvi ho stejně jako v pořádné restauraci zkrátka neuděláte. Vedle kvalitního stařeného masa si totiž steakové maso žádá mnohem vyšší teplotu, než jakou pánev nebo standardní elektrický gril dokážou nabídnout. Nejlepší steakové restaurace totiž maso upravují na speciálních grilech s teplotou okolo 700 °C. A právě takovou ojedinělou funkci nabízí trouba SteakMaster od společnosti Teka. Příprava probíhá na masivním litinovém roštu, přičemž na barevném displeji si vyberete typ masa, včetně jednotlivých druhů steaků a jejich tloušťky. Trouba už sama zajistí následnou přípravu. O všech krocích vás informuje a celým procesem provede, abyste na talíři měli nakonec steak se stupněm propečení, jaké máte rádi. Troubu je pochopitelně možné používat i ke zcela běžnému pečení různými metodami včetně horkého vzduchu. Pravidelné čištění vnitřního prostoru je doporučeno provádět pomocí parní funkce HydroClean. Důkladnou údržbu jednou za čas zajistí pyrolýza. Teka Maestro Pizza Nejen steaky, nýbrž i pizza si žádá výrazně vyšší teplotu, než jakou nabízejí běžné sporáky a trouby. Právě vysoká teplota je jedním z důvodů, proč neobsahuje pizza v dobré italské restauraci rozvařené suroviny, ale současně má křupavý tenký korpus. Na plechu a při teplotě 250 °C nelze dosáhnout stejného výsledku. Teka proto uvedla na trh model trouby Maestro Pizza, který je dodávaný s pizza kamenem, lopatkou pro snadné vkládání a vyjímání pizzy a především programem, při kterém dosahuje teplota pečení až 340 °C. To vše vám pomůže vykouzlit pizzu, jakou si běžně dopřáváte mimo domov. Trouba Maestro Pizza se také chlubí technologií SurroundTemp pro zcela rovnoměrnou přípravu, 8 různými funkcemi

RkJQdWJsaXNoZXIy MTIzMjY=