SELL: 07 / 2024

Varné desky Moderní kuchyně a každodenní vaření si žádají inovativní řešení, která zjednoduší přípravu jídla a přinesou spolehlivé výsledky s maximálním komfortem. Indukční desky Whirlpool nabízí celou řadu pokročilých funkcí, které tyto požadavky dokonale splňují. FlexiCook umožňuje spojení dvou varných zón se stejnou teplotou pro použití velkých nebo oválných nádob. Nastavení správného stupně ohřevu již není problém díky 4 speciálním přednastaveným funkcím technologie 6. SMYSL. Stačí zvolit jeden z těchto programů a varná deska automaticky nastaví nejlepší úroveň tepla pro požadovaný způsob vaření. Samozřejmostí je také snadné ovládání jedním prstem nebo Power Management s variabilitou připojení do sítě na 220 V a mnohé další. Pestrá nabídka indukčních varných desek Whirlpool bude v úvodu roku 2025 rozšířena ještě o další modely. Ty, kromě stávajících oblíbených benefitů v čele se snadno čistitelným extrémně odolným povrchem Clean Protect™, přinesou také novinku - funkcí HeatControl. Trouby od A do Z Indukční varné desky s inovací HeatControl, přesnost vaření jako nikdy předtím Rok 2025 bude pro značku Whirlpool znamenat revoluci v segmentu horkovzdušných a mikrovlnných trub a také kompaktních spotřebičů. Většina stávajícího portfolia v designových řadách Absolute a W Collection bude v průběhu prvního kvartálu nahrazena zcela novou generací modelů. Ty přinesou ještě prémiovější design, inovativní funkce a vylepšené parametry a detaily, díky nimž značka Whirlpool opět posune své standardy v této kategorii. Široká nabídka pro každého zákazníka Novinky nabízí mimořádně široké spektrum možností, díky čemuž si každý zákazník najde ideální kombinaci designu, funkcionality a detailů, které odpovídají jeho individuálním potřebám. Společným jmenovatelem je prémiová kvalita a precizní provedení. Tradiční funkce i nové technologie Portfolio bude disponovat kombinací oblíbených funkcí a programů, které budou doplněny o nové rozšířené možnosti. Dominantou napříč modely stále zůstávají přednastavené programy a recepty technologie 6. SMYSL, pestré možnosti samočištění a varianty vaření v páře. Pomyslnou třešničkou na dortu je rozšíření inovativní čtyřbodové sondy MultiSense pro více modelů, než bylo doposud. Novinkami jsou pak například funkce AirFry pro zdravější smažení nebo speciální program na přípravu Pizzy s teplotou 310 °C. Elegantní design pro moderní kuchyně Sety horkovzdušných a mikrovlnných trub jsou navrženy tak, aby dokonale ladily v jakémkoli kuchyňském prostoru. K dispozici budou: • Různá barevná provedení: od klasické kombinace nerez a černé přes bílou až po unikátní odstín Urban Beige, který kombinuje béžové a šedé tóny. Oblíbené je také celočerné provedení bez nerezových detailů. • Varianty madel: masivní nebo subtilní externí, případně integrovaná, madla. • Displeje a ovládací panely: různé konfigurace, které nabídnou maximální variabilitu. Kompaktní spotřebiče Řadu doplní i kompaktní trouby ve výšce 45 cm, které nabízí různé kombinace vlastností a možností tradičních trub, mikrovlnných trub a také parní funkce. Díky řešení „vše v jednom“ se perfektně hodí do menších bytů a kuchyní. Výhody HeatControl: • Přesné výsledky: Ideální pro techniky jako konfitování, rozpouštění čokolády, jemné smažení nebo restování. Není třeba hlídat výkon, deska vše přizpůsobí za vás. • Stabilní teplota: Žádné připalování nebo přehřívání – teplota zůstává konstantní. • Všestrannost: Vhodné pro širokou škálu receptů, od vaření omáček až po přípravu steaků. • Úspora času a energie: Funkce eliminuje zbytečné ztráty tepla i nutnost neustálého nastavování. Díky HeatControl je nyní možné přesně zvolit teplotu, která nejlépe odpovídá potřebám daného pokrmu – podobně jako u trouby, místo nastavování úrovní výkonu. Stačí položit nádobí na zónu označenou ikonou HeatControl a zvolit požadovanou teplotu pomocí dotykového ovládání. Deska automaticky udržuje stabilní teplotu nádoby, takže se nemusíte starat o manuální úpravy během vaření. Nízké teploty (45–80 °C): Rozpouštění másla, čokolády nebo zahřívání omáček bez připalování. Střední teploty (100–150 °C): Pomalu dušené pokrmy, příprava krémového rizota nebo restování zeleniny. Vysoké teploty (180–200 °C): Dokonalé opékání masa, grilování nebo příprava křupavých pokrmů. 1 2 3 3 2 1

RkJQdWJsaXNoZXIy MTIzMjY=