1 Ve srovnání s doma připravenými čerstvými bramborami smaženými v tradičním fritovacím hrnci. 2 Příprava 500 g mražených hranolků v porovnání s tradiční troubou třídy A. 3 Při přípravě mražených hranolků oproti tradiční troubě třídy A. 8 přednastavených programů Braun MultiFry 3 nabízí 8 přednastavených programů, které lze snadno zvolit na digitálním LED displeji. Programy jsou určené pro přípravu mražených pokrmů, hranolků, zeleniny, kuřete, ryb, masa a pečení koláčů nebo buchet. Funkce ohřívání umožňuje udržovat pokrmy teplé. Jednoduše stiskněte tlačítko a spotřebič automaticky nastaví potřebný čas a teplotu. Vyzkoušejte MultiFry 3 v praxi S Braun MultiFry 3 si snadno připravíte lahodná jídla. Inspirujte se naším receptem na: Kuřecí křidélka s farmářským dresinkem! Doba přípravy: 10 minut Doba vaření: 30 minut Ingredience Na 4 porce Na kuřecí křídla: • 550 g kuřecích křídel • Sladká paprika podle chuti • Česnekový prášek podle chuti • Chilli prášek podle chuti • Sůl a pepř podle chuti • Olivový olej podle chuti Na farmářský dresink: • 120 g majonézy • 120 g zakysané smetany • Česnekový prášek podle chuti • Cibulový prášek podle chuti • Sušená petržel podle chuti • 1-2 lžičky citronové šťávy • Sušená pažitka podle chuti • Sůl a pepř podle chuti Jak na přípravu: 1. Křidélka dejte do mísy, přidejte trochu oleje a dobře je promíchejte. 2. Přidejte mletou papriku, česnekový prášek, chilli prášek, špetku soli a pepře a dobře promíchejte. 3. Mísu zakryjte potravinářskou fólií a dejte do lednice odpočinout na 6-8 hodin nebo lépe přes noc. 4. Mezitím si připravte farmářský dresink: všechny ingredience dejte dohromady do mísy a míchejte, dokud nezískáte hladkou omáčku. Dejte do lednice. 5. Vyjměte křidélka z chladničky a umístěte je do zásuvky MultiFry 3 na grilovací mřížku. 6. Zvolte program Maso a pečte 30 minut při 200°C. 7. Křidélka cca za 20 minut otočte, abyste zajistili rovnoměrné opečení. 8. Na závěr křidélka podávejte s předem připravenou omáčkou. Nastavitelná teplota Každý program lze přizpůsobit vašim preferencím díky elektronickému termostatu. Teplotu je možné přesně nastavit v rozmezí 80–200 °C, a také využít časovač. Nižší teploty (80–130 °C) jsou ideální pro opečení zeleniny, masa, ryb či ořechů. Vyšší teploty (130–180 °C) jsou vhodné na kuřecí křidélka, hranolky nebo jarní závitky. Maximální teplota (do 200 °C) je perfektní na steaky, kotlety nebo pečení sladkostí, jako jsou koláče a buchty. Velká kapacita, kompaktní design Navzdory kompaktnímu designu nabízí nádoba Braun MultiFry 3 velkorysý objem 4,3 litru. To poskytuje dostatek prostoru pro přípravu hlavních chodů, příloh, dezertů i svačin. Díky svému praktickému provedení se snadno vejde na kuchyňskou linku, aniž by zabírala zbytečně mnoho místa. Úspora energie Horkovzdušné fritézy kombinují rychlost, efektivitu a úsporu energie. Díky technologii cirkulace horkého vzduchu není potřeba dlouhého předehřívání, což zrychluje proces vaření a zároveň snižuje spotřebu energie oproti tradičním troubám. Tím šetří až 70 % e nergie3, což ocení moderní rodiny, které hledají úsporné a pohodlné způsoby přípravy jídel. MultiFry 3, HF3030 Přestavujeme horkovzdušnou fritézu Braun MultiFry 3 Objevte více na www.braunhousehold.com 1500 W ∙ 4,3 l objem nádoby ∙ digitální ovládání ∙ dotykový OLED displej ∙ 8 přednastavených programů ∙ časovač ∙ teplotní nastavení 80 - 200 °C
RkJQdWJsaXNoZXIy MTIzMjY=