Teka SteakMaster Multifunkční trouba se speciálním grilem na steaky Přestože nevyžaduje příprava steaku žádné speciální postupy ani velký kulinářský talent, na obyčejné pánvi ho stejně jako v pořádné restauraci zkrátka neuděláte. Vedle kvalitního stařeného masa si totiž steakové maso žádá mnohem vyšší teplotu, než jakou pánev nebo standardní elektrický gril dokážou nabídnout. Nejlepší steakové restaurace totiž maso upravují na speciálních grilech s teplotou okolo 700 °C. A právě takovou ojedinělou funkci nabízí trouba SteakMaster od společnosti Teka. Příprava probíhá na masivním litinovém roštu, přičemž na barevném displeji si vyberete typ masa, včetně jednotlivých druhů steaků a jejich tloušťky. Trouba už sama zajistí následnou přípravu. O všech krocích vás informuje a celým procesem provede, abyste na talíři měli nakonec steak se stupněm propečení, jaké máte rádi. Troubu je pochopitelně možné používat i ke zcela běžnému pečení různými metodami včetně horkého vzduchu. Pravidelné čištění vnitřního prostoru je doporučeno provádět pomocí parní funkce HydroClean. Důkladnou údržbu jednou za čas zajistí pyrolýza. Teka se připravuje na transformativní rok 2025 Stávající nabídka se nadále na trhu vymyká Pro značku Teka bude příští rok zásadní a přinese nepochybně mnoho novinek. Přestože se do budoucna můžete těšit na příval nových produktů, neměli byste opomíjet ani ty stávající. Mnoho z nich hledá na trhu jen těžko konkurenci. Ať už jde o jedinečnou troubu SteakMaster, pestrou nabídku trub Maestro Pizza nebo třeba dřezy s praktickými technologiemi a další úžasné vybavení kuchyně. www.teka.com Teka SteakMaster se speciálním grilem a teplotou až 700 °C zůstává naprostý unikátem na trhu vestavných trub.
RkJQdWJsaXNoZXIy MTIzMjY=