SELL: 08 / 2024

Programem Pizza a AirFry disponují všechny modely trub, některé mají v základní výbavě speciální AirFry příslušenství - mřížku, kterou lze samozřejmě také dokoupit samostatně. Trouby s novými funkcemi Zásadní proměny a rozšíření se dočká také nabídka kompaktních trub, kterých bude více než 10 modelů. Jedná se o spotřebiče s velmi flexibilním využitím, které mají výšku 45 cm a objem 52 litrů, a mohou se tak stát zajímavou alternativou kombinace mikrovlnné a horkovzdušné trouby pro menší domácnosti, nebo naopak doplňkem těchto spotřebičů pro vícečlenné rodiny. Portfolio trub nabídne k výběru varianty s možností přípravy pokrmů až na 3 úrovních, vaření v páře, funkce Crisp a Crisp Fry, automatické recepty, teplotní sondu, rozmrazování a mnohé další. Velkorysá nabídka kompaktních trub Domácí cesta k perfektní pizze Pro dokonale jemné maso Zdravější cesta k dokonale křupavým pokrmům Pizza Sous Vide AirFry Naprostou novinkou v konkrétních funkcích nových trub Whirlpool je speciální program na pečení Pizzy. Pro její ideální přípravu je klíčová především vysoká teplota. Aktuální modely přichází s bezkonkurenční možností pečení při až 310 °C v kombinaci s extra krátkým časem předehřátí. Příprava pizzy nikdy nebyla snazší – nepotřebujete žádné další příslušenství, jako je třeba pizza kámen. Jednoduše vložíte pizzu přímo na plech a při přípravě z čerstvých surovin si za méně než 10 minut vychutnáte dokonale křehké těsto s ideálně křupavou kůrkou. U modelů, které disponují programem SteamSense+, tedy možností 100% páry, lze využít i stále více populární variantu vaření Sous Vide. Jejím principem je příprava pokrmů ve vakuově uzavřených plastových sáčcích v páře, po delší dobu a při přesné teplotě. Výsledkem jsou dokonale jemné a šťavnaté pokrmy v čele s různými druhy masa, pro které se tato možnost dokonale hodí. Nová funkce, která umožní připravit oblíbené smažené pokrmy s minimálním množstvím oleje, a to bez kompromisů v chuti nebo křehkosti. Díky pokročilé technologii cirkulace horkého vzduchu a speciálnímu plechu AirFry lze připravit dokonale křupavé hranolky, kuřecí nugety nebo třeba zeleninové chipsy s až o 50 % méně tuku* ve srovnání s tradičním smažením. Výhody funkce Whirlpool AirFry: • Zdravější smažení: redukce tuku bez ztráty chuti • Dokonalá křupavost: horký vzduch rovnoměrně obklopuje potraviny, čímž zajišťuje skvělou texturu • Jednoduché použití: umístěte potraviny v jedné vrstvě na speciální AirFry plech a postupujte podle snadných pokynů • Všestrannost: ideální pro širokou škálu jídel – od masa po zeleninu HighHeat Pizza 310°C NOVINKA NOVINKA NOVINKA NOVINKA Pro zdravé a chutné pokrmy Vaření s pomocí páry Portfolio trub, které nabízí různé možnosti vaření v páře pro zdravé a chutné pokrmy, se s novou řadou rozšiřuje. Zákazníci naleznou u jeho velké části modely, které dávkují páru ve 100% intenzitě, varianty s intenzitou dávkování na 75 %, 50 % a 25 % a nebo verze s 50% a 25% intenzitou dávkování páry. Inovované je také technického řešení, které vede k tomu, že pára je generována okamžitě po aktivaci programu a nenastává časová prodleva, která byla nutná k nahřátí zásoby vody a tvorbě páry. Inovovaná sonda u více modelů Teplotní sonda U více modelů, než tomu bylo dříve, jsou k dispozici také různé typy teplotních sond. Mezi ně patří například i nejpropracovanější patentovaný typ čtyřbodové samonosné pravoúhlé sondy, která je vhodná i pro použití v tekutých pokrmech. Tato inovace překračuje tradiční využití sondy pouze pro maso, ryby a drůbež. Senzory sondy neustále sledují teplotu v jádru pokrmu, automaticky přizpůsobují pečící cyklus a vypnou troubu, jakmile je pokrm hotový. Automatické režimy podporované sondou pro různé kategorie pokrmů jsou Maso, Zapečené pokrmy a těstoviny, Chléb, Pizza a focaccia, Kynuté pečivo a sladké pokrmy. Mezi tradiční a velmi oblíbené funkce, které samozřejmě bude obsahovat i nová řada, patří například Cook4 pro pečení více různých pokrmů najednou bez mísení vůní, automatické recepty technologie 6. SMYSL a také různé varianty samočistících systémů jako je pyrolýza, katalytické panely nebo čištění s pomocí páry a mnohé další. * Na základě výsledků testů provedených v externí certifikované laboratoři. Srovnání mezi mraženými hranolkami připravenými pomocí AirFry bez přidání oleje a smažením v oleji (fritéza / smažení na pánvi). Výsledky funkce AirFry se mohou lišit v závislosti na druhu potravin a přidání oleje.

RkJQdWJsaXNoZXIy MTIzMjY=