www.de-dietrich.cz AI teplotní sonda Multifunkční pyrolytická trouba s bezdrátovou teplotní sondou AI ještě dále zjednodušuje pečení. I bez větších zkušeností si můžete troufnout třeba na rostbíf beze strachu z toho, že byste maso příliš propekli. Sonda měří teplotu uvnitř pokrmu na stupeň přesně a automaticky zastaví program, jakmile je dosaženo ideální teploty. Výsledkem je perfektně upečené jídlo bez potřeby kontroly – jednoduše nastavte a nechte troubu pracovat za vás. Smart Control (WiFi) Smart Control umožňuje spárování se smartphonem nebo tabletem a následné pohodlné ovládání přes aplikaci De Dietrich Smart Control. Díky wi-fi konektivitě a aplikaci Smart Control lze s troubou snadno komunikovat a upravovat veškeré parametry pečení na dálku například od kuchyňského stolu nebo od televize. Nemusíte tak být neustále v kuchyni, ba dokonce ani doma. Automatické pečení AI Sensor Trouby De Dietrich přinášejí exkluzivní technologii pro zcela autonomní přípravy pokrmů. Funkce AI Sensor umožňuje maximálně snadnou přípravu pokrmů v plně automatickém režimu. Pouze 3 kroky: 1. v menu funkce Auto zvolíte příslušný pokrm 2. vložíte ho do úrovně trouby, která je zobrazena na displeji 3. zavřete dvířka AI Sensor, technologie patentovaná společností De Dietrich, se pomocí sofistikovaných algoritmů postará o vše ostatní. Sama si nastaví vhodný typ pečení, ideální teplotu pečení a správný čas přípravy. Díky dokonale přesnému teplotnímu a vlhkostnímu čidlu Perfect Sensor si trouba neustále hlídá celý proces pečení a poskytuje zpětnou vazbu elektronickému regulátoru, který průběžně upravuje všechny parametry pečení pro naprosto bezchybný výsledek. Nízkoteplotní pečení Tento šetrný, pozvolný a rovnoměrný způsob pečení při teplotách pohybujících se v rozmezí 73 °C až 100 °C je ideální pro přípravu obzvláště jemného a chutného masa. Nízkoteplotní pečení bylo donedávna doménou zejména špičkových profesionálních kuchařů, jelikož v běžných troubách tento proces vyžaduje trpělivost, cit a značné zkušenosti. Naštěstí díky plně automatickým nízkoteplotním programům v troubách De Dietrich si může tento vybraný způsob úpravy dopřát každý, navíc s garancí bezchybných výsledků. A to není vše. Některé programy kombinují pozvolné pečení s krátkým pečením při teplotách vyšších než 140 °C, aby došlo k takzvané Maillardově reakci, která dodá pokrmu intenzivní chuť a zlatavou kůrku. A opomenout nesmíme ani takové detaily, jako je speciální rošt, který zajistí dokonalou cirkulaci teplého vzduchu, takže není nutné maso otáčet. S novými troubami De Dietrich můžete používat postupy, jaké byly doposud vyhrazeny opravdu zkušeným domácím kuchařům či profesionálům z oboru gastronomie. Sušení Proces dehydratace umožní sušení velkého množství různých potravin včetně ovoce, zeleniny, hub, aromatických bylin nebo koření při dokonale řízené teplotě mezi 35 °C a 80 °C. Celý proces sušení zabraňuje vytváření bakterií, a tak můžete potraviny uchovat i po několik měsíců a mít je po ruce, kdykoliv budete chtít. K sušení vybírejte jen zralé suroviny, bez známek poškození, napadení hnilobou či plísní. Nebojte se sušit kyselé nebo málo sladké plody (například kyselá jablka). Naopak je vyhledávejte, protože v surovinách se v průběhu dehydratace koncentrují cukry a přírodní aromata, takže oproti čerstvým potravinám mají výraznější a sladší chuť. Pokud chcete předejít zhnědnutí některých druhů ovoce (hrušek, jablek, meruněk apod.), tak nakrájené plátky ovoce před sušením namočte do směsi připravené z 250 ml vody a 1 lžíce citronové šťávy. Sous Vide Metoda přípravy sousvide přináší do vaší kuchyně jídla, která byla dlouhé roky výhradní doménou těch nejlepších restaurací. A to díky přítomnosti konvektomatu v profesionální kuchyni. Moderní multifunkční parní trouby jsou ale v podstatě takovými domácími konvektomaty, a tak se tato metoda dostala k širší veřejnosti. Technologie umožňuje připravit potraviny ve vakuu ve 100% páře, díky čemuž zůstávají šťávy, přirozené chutě a živiny plně zachovány. U nových trub De Dietrich stačí použít parní příslušenství, položit vakuovaný pokrm (maso, ryby, zeleninu nebo ovoce) na mřížku a vybrat program Sous Vide. Potraviny se pošírují pomalu a při stejnoměrné teplotě, což zaručuje, že si uchovají dokonalou texturu bez převaření. Díky funkci Sous Vide v troubě dosáhnete jemného a intenzivně chutného pokrmu, aniž byste museli opustit pohodlí svého domova.
RkJQdWJsaXNoZXIy MTIzMjY=