Nové produkty

zpět
Komerční sdělení
28.08.2022

Hygienicky čisté nádobí s úsporou času i energie. Seznamte se s novými myčka mi Philco

Hygienicky čisté nádobí  s úsporou času i energie. Seznamte se s novými myčka mi Philco

Philco v posledním roce představilo novou řadu myček nádobí. V červenci pak poslední modely v designu nerez a především v exkluzivním designu Dark Inox – tmavý nerez. Kromě designu jsou posledně představené myčky tím nejlepším, co v kategorii volně stojících myček nádobí Philco momentálně nabízí.

Perfektně čisté a suché nádobí

Top model PDI 1468 BTDX v tmavém nerezu, stejně tak jeho bílá mutace PDI 1468 BT jsou myčkami v energetické třídě B s několika velmi užitečnými technologiemi jak pro úsporu času a peněz, tak pro vyšší komfort mytí. Mají šířku 60 cm s BLDC invertorovým motorem s 10letou zárukou pro vysokou účinnost, bezproblémový a bezporuchový chod, dlouhou životnost, nízkou hlučnost a nízkou spotřebu. Šetří tak nejen peněženku, ale i životní prostředí, stejně jako inovativní technologie WaterBox umožňující snížit spotřebu vody na jeden program na neuvěřitelných 5,4 l na umytí plně naložené myčky.

Modely jsou určené až pro 14 sad nádobí a disponují TurboSušením, kdy je z vnitřního prostoru myčky vlhká pára ventilátorem odtahována mimo mycí prostor myčky a kondenzuje v ochlazovacím labyrintu, díky tomu bude nádobí po domytí nejen dokonale čisté, ale i suché jako vyfénované a můžete ho rovnou uklízet. Obě myčky jsou zároveň opatřeny automatickým otevřením dveří iOpen, které po skončení mycího programu pootevře dveře myčky, a tím se zbytková pára dostane mimo mycí prostor.

Problém s nedokonalým umytím hrnců, pánviček apod. řeší funkce TriangleWash, což je tlakové mytí určené pro odstranění nečistot z velmi špinavého nádobí umístěného v zadní části spodního koše. Naproti tomu funkce DirectSpray řeší mnohdy nedokonalé vymytí vysokých sklenic a lahví tím, že každá jednotlivá lahev, sklenice má svou vlastní trysku, na které je nasazena.

Myčky jsou vybaveny velmi oblíbeným programem Super 50‘, kdy je plná náplň myčky umyta a usušena během 50 minut, funkcemi Extra rychlé a Extra tiché, a především funkcí ExtraHygiena, která sice prodlouží mycí program, zvýší teplotu mytí, ale benefitem je hygienicky čisté nádobí.

Kvalita, design, funkce

Z dalších nově představených modelů je nutné zmínit model PDI 1568 DLTDX v nově představeném designu Dark Inox – tmavý nerez, který má většinu technologií a funkcí shodnou v předcházejícími modely, nicméně je v energetické třídě D. Vyčnívá však nad všemi nově představenými myčkami svou extra nízkou hlučností. Ta je na úrovni výjimečných 39 dB. Takto tichá je bílá verze PDI 1568 DLT. Za zvláštní zmínku stojí model PD 1046 ETDX s šířkou 45 cm v provedení Dark Inox – tmavý nerez, která je vybavena příborovou přihrádkou a TurboSušením.

Více informací a kompletní přehled modelů v digitální brožuře.

www.philco.cz