Nové produkty

zpět
Komerční sdělení
25.11.2022

NOVÁ Gaggia Accademia: Inovovaná verze úspěšného kávovaru v exkluzivním designu a s maximálním důrazem na personalizaci

NOVÁ Gaggia Accademia: Inovovaná verze úspěšného kávovaru v exkluzivním designu a s maximálním důrazem na personalizaci

Značka Gaggia je dlouhé desítky let symbolem italské vášně pro kávu, důmyslného designu a funkčních řešení, která slouží jak v domácnostech, tak profesionálních kavárnách po celém světě. Gaggia je srdcem i duší specialista na přípravu toho nejlepšího espressa, ale nejen jeho. Nová Accademia nabízí až 19 nápojů včetně některých regionálních specialit.

Kávovar „Made in Italy“

Nová Gaggia Accademia se pyšní prémiovým provedením s čelní stranou z černého skla a velkým důrazem na další detaily. Všimněte si již ikonické červené LED linky, která se stala symbolem automatických kávovarů Gaggia. Barevný dotykový LCD displej (4,9ˮ), zobrazující náhledy nápojů, doplňují decentně podsvícené dotykové ikony a otočné voliče, které vám umožňují rychlý pohyb v nabídce, snadnou úpravu intenzity aroma kávy či úpravu objemu dokonce během samotné přípravy. Velmi praktický je přímý přístup k základním čisticím a údržbovým funkcím přímo prostřednictvím ikon na čelní straně – netřeba funkce hledat v menu a složitě rozklikávat jednotlivá nastavení na displeji.

Plně automatická příprava i manuální pěnění mléka

Naprostá většina plnoautomatických kávovarů na trhu je vybavena řešením pro automatické pěnění mléka. Gaggia Accademia není výjimkou a používá odnímatelnou karafu, kterou lze po použití skladovat v chladničce. Nechybí ani praktický systém pro čištění mléčných cest pouhým stiskem tlačítka. Gaggia přesto na rozdíl od konkurentů vybavila model Accademia ještě profesionální parní tryskou, která umožňuje kávovým nadšencům plně manuální přípravu mléka. I plnoautomatickým kávovarem si můžete trénovat své schopnosti v baristické disciplíně latte art.

Pokud jde o automatickou přípravu, jsou na výběr 4 stupně pěnění mléka od čistě horkého mléka po dokonale jemnou a sametovou pěnu z mikrobublinek.

Je libo rostlinné alternativy mléka? Žádný problém

Gaggia myslí na vegany i všechny s intolerancí na laktózu. Kávovar dokáže napěnit běžné mléčné alternativy, jako jsou sójové, mandlové nebo ovesné mléko.

Až 19 (nejen) kávových specialit

V menu najdete všechny rozšířené kávové nápoje od espressa přes americano po cappuccino nebo latte macchiato. Nechybí ovšem ani regionální speciality – například italské macchiatone, které stojí někde na půl cesty mezi espressem macchiatem a cappuccinem, vídeňské melange (podobné cappuccinu, ovšem s méně intenzivní kávou) či australský flat white, který snad už není ani potřeba vzhledem k jeho popularitě blíže popisovat. Samozřejmostí je také výdej samotné mléčné pěny či vody se správnými teplotami pro černý a zelený čaj.

4 uživatelské profily

V menu kávovaru můžete aktivovat až 4 uživatelské profily, jejichž volba se může zobrazovat po spuštění kávovaru. V rámci každého profilu lze provést úpravy nastavení jednotlivých káv včetně změny jejich názvů. A samozřejmě je možné uložit určitou kávu s upravenými nastaveními během její přípravy.

Indikace stavu kávovaru přímo na displeji

Displej kávovaru používá podobnou logiku ovládání, na kterou jsme dnes zvyklí z chytrých telefonů. Všimněte si na displeji horního stavového řádku, kde je zobrazován nejen čas a datum, ale také stav kávovaru. Nechybí rychlý přístup k radám a instrukcím či přímo k manuálu – na displeji se objeví QR kód, který jen naskenujete mobilním telefonem. Veškeré zmíněné funkce jsou přístupné z hlavní obrazovky.

Dostupnost

Kávovar Gaggia Accademia bude na trh uveden v průběhu posledního kvartálu roku 2022 a již ho můžete pro své obchody objednávat u oficiálního distributora značky Gaggia pro ČR a SR, společnosti Espresso Professional. Pro více informací ji kontaktujte.

www.espressoprofessional.cz