Nové produkty

zpět
Komerční sdělení
29.11.2022

Novinky u značek Amica a Fagor: Amica představuje nové sporáky, Fagor klade důraz na vrchem plněné pračky a má za sebou úspěšnou kampaň

Novinky u značek Amica a Fagor: Amica představuje nové sporáky, Fagor klade důraz na vrchem plněné pračky a má za sebou úspěšnou kampaň

Značka Amica chystá výraznou obměnu svého portfolia varné techniky. Začíná přitom na svém tradičním trhu sporáků, kde představuje nové top modely, které nepostrádají ani parní funkce nebo flexibilní indukční desky. Fagor se mezitím těší z prvních úspěchů po svém vstupu na český a slovenský trh. Obchodníci by v jeho nabídce neměli opomenout hlavně vrchem plněné pračky, kterými je Fagor historicky známý a u zákazníků zapsaný.

Nová generace sporáků Amica

Na trh přicházejí aktuálně dvě zásadní novinky, které přinášejí některé funkce doposud přítomné především v segmentu vestavných trub. I zákazníci preferující tradiční sporák mohou nově využít programy pro pečení s párou, teleskopické výsuvy nebo vyspělejší indukční varné desky.

Jednou z novinek je model bílého sporáku SIS 112 STW s funkcí Auto Bridge zajišťující spojení dvou indukčních zón napravo do jedné velké, konkrétně má rozměry 18 × 36 cm. Nechybí ani funkce Soft Steam pro pečení s párou – využít ji lze ve speciálních programech. Nerezový sporák SSS 112 ATX má velmi podobné specifikace, ale jeho varné zóny jsou typu HiLight, kde kromě standardních varných ploch jsou přítomny také jedna oválná a jedna duální zóna. Oba sporáky mají šířku 50 cm a objem trouby 65 litrů. Samozřejmostí jsou teleskopické výsuvy i zařazení do energetické třídy A.

Amica SIS 112 STW

 

Úspěšná první kampaň značky Fagor

Značka Fagor hlásí úspěšný vstup na český a slovenský trh a spuštění prodejů svých nových spotřebičů. Ohlas z trhu je i díky povedené reklamní kampani velmi pozitivní a značka se připravuje na další rozšíření distribuce v příštím roce. Za velmi důležité považují zástupci Fagoru to, aby se obchodníci nezaměřovali pouze na varnou techniku, ale také na segment praní. Zejména vrchem plněné pračky Fagor s parní funkcí Steam Power Pro. Fagor byl ve své původní éře vnímám jako specialista na „vrchovky“ a na tom se nic nezměnilo. České popisky programů, volba úrovně znečistění, funkce čištění bubnu, nádržka na detergent ve dvířkách i možnost zkrácení času programu jsou u praček samozřejmostí. Chybět nemůže auto senzor náplně ani pozvolené otevírání dvířek (soft open).

www.amica-group.cz

www.fagor-electrodomestico.cz