Pizza trouba Rohnson zastoupí horkovzdušnou fritézu i topinkovač Domácí elektrické pizza trouby dosahující teploty až 400 °C berou nejen český trh útokem. A Rohnson nemůže s nabídkou svého řešení samozřejmě chybět. Jak je ale obvyklé, nepřichází s obyčejnou pizza troubou určenou výhradně k přípravě slavné italské pochoutky. Trouba Rohnson R-2880 Rapido poslouží i v roli horkovzdušné fritézy a pochopitelně v ní upečete i spoustu dalších pokrmů díky bohatému příslušenství. Dokonce s ní nahradíte topinkovač a pohodlně rozpečete více kusů pečiva najednou. Příprava opravdové italské pizzy není v domácích podmínkách vůbec jednoduchá. Kromě italské mouky a správně vykynutého těsta potřebujete něco, čeho s běžnými spotřebiči v domácnosti dosáhnete jen těžko – extra vysoké teploty. Ta v kombinaci s pizza kamenem zajistí, že má krusta pizzy tu správnou úroveň křupavosti a vláčnosti současně. Tajemství tedy tkví v mouce a velmi krátkém pečení při mimořádně vysoké teplotě. Naučit se zadělat na pizza těsto budete muset sami, ale troubu s teplotou až 400 °C zajistí Rohnson. Víc než jen pizza trouba Rohnson R-2880 Rapido Inovativní horkovzdušná trouba je vybavena 360° 3D topným systémem s dokonale rovnoměrnou tepelnou úpravou pokrmů. Základ výbavy tvoří pizza kámen, na který se vejde pizza o velikosti až 30 cm. Na přehledném dotykovém panelu s LED displejem najdete nabídku 10 přednastavených programů – například na sušenky, horkovzdušné fritování, kuřecí křídla, opékání pečiva (6 úrovní opečení), či dokonce sušení potravin. Vedle těchto programů je zde ještě panel Pro Mode se speciálními funkcemi včetně módu simulujícího pravou pizza pec na dřevo, již používají dobré restaurace. Součástí ovládání je také plně manuální režim s nastavením teploty od 40 °C do zmíněných 400 °C. Pro lepší přehled o stavu pokrmu má uživatel k dispozici průhled a vnitřní osvětlení. Spolu s pizza kamenem dostanete k troubě rošt, tác, fritovací koš, litinový plech a držák. www.rohnson.cz Trouba s vnitřním objemem 18 litrů se tak může stát velmi praktickým doplňkem k běžné vestavné pečicí troubě nebo sporáku. Ideálně rozšíří i letní kuchyň v pergole nebo na chatě. Na rozdíl od mnoha specializovaných plynových pizza trub jde o celoroční produkt, který je určen pro provoz v interiérech.
RkJQdWJsaXNoZXIy MTIzMjY=