Nové produkty

zpět
Komerční sdělení
30.04.2022

Nová značka vysavačů dorazila na český trh. Seznamte se s ROIDMI

Nová značka vysavačů dorazila na český trh. Seznamte se s ROIDMI

Přestože ROIDMI začínalo jako dodavatel inovativního řešení pro automobilový průmysl, velmi rychle se začalo specializovat na segment vysavačů, který prochází v posledních letech skutečnou transformací. Od klasických neobratných síťově napájených modelů směřuje jednoznačně k těm akumulátorovým. Spotřebitelé navíc začali do těchto pomocníků investovat postupně vyšší sumy a vsázet na vybavenější a výkonnější modely. A právě ty uvádí nyní značka ROIDMI na český trh.

Společnost ROIDMI působí už v 65 zemích světa a drží aktuálně 317 technických patentů. V její nabídce tak najdete skutečně pokročilé a inovativními technologiemi nabité vysavače, které nemají jen vysoký sací výkon, ale jsou celkově do nejmenších detailů promyšlené. Jejich funkční a současně elegantní design přináší při srovnání s klasickými vysavači změnu, jak člověk udržuje ve své domácnosti čistotu. Vysavače jsou díky bezkabelovému provedení vždy ihned připraveny zatočit s rozličnými nečistotami. Vybrané modely samy rozeznají typ povrchu i příslušenství, které je zrovna používáno. Samy upravují výkon a další parametry úklidu, což znamená výdrž na jedno nabití až neuvěřitelných 90 minut.

ROIDMI X300

Jeden vysavač vládne všem

Nastupující novinka nezná žádné kompromisy. Její maximální sací síla 190 airwattů i vyspělý bezkartáčový digitálně řízený motor se 115 tisíci otáčkami za minutu dokládají, že jde o plnohodnotnou náhradu za klasický vysavač. Díky kompaktním rozměrům a všestrannějšímu použití ho dokonce překonává.

8stupňový filtrační systém

Jedním z klíčových prvků každého vysavače je jeho filtrační systém. Sáčkové modely s rychle se zanášejícím filtrem a klesajícím výkonem sání lze považovat již za překonané. Pokročilý multicyklonový systém, jaký používá i model ROIDMI X300, udržuje stabilní sací sílu bez ohledu na zaplnění nádoby na prach. Přitom díky 8stupňové filtraci, v níž nechybí ani filtr HEPA, zachycuje 99,975 % nejjemnějších částí, jako jsou alergeny, prachy nebo roztoči. Nádoba na prach má velký objem 0,65 l, což stačí na běžný úklid 500 m². Při vyprazdňování do koše nepřijde uživatel s prachem vůbec do styku. Jedním stiskem tlačítka nádobu vyprázdní přímo do koše.

Rozeznání typu povrchu i příslušenství

Podlahová hubice s elektrickým rotačním kartáčem nepostrádá senzor, díky kterému pozná, zda vysává na tvrdé podlaze, nebo koberci. X300 podle toho upravuje sací výkon, čímž optimalizuje spotřebu energie. Přítomné LED osvětlení se automaticky spíná tam, kde je opravdu potřeba – tedy v tmavších místech. Hubice má samozřejmě moderní rotační kartáč, u něhož nedochází k namotávání vlasů.

Důležité je ještě zmínit schopnost vysavače detekovat druh připojené hubice a podle toho automaticky přepnout do správného úklidového režimu.

Jednoduché a přehledné ovládání

Vysavač perfektně padne do ruky a snadno se s ním manévruje. K jeho spuštění stačí stisk jednoho tlačítka, stejně jako ke změně režimu. Na přítomném OLED displeji jsou zobrazovány informace o nastaveném výkonu, ale například i množství kalorií, které uživatel během vysávání spálil.

Vysoká kapacita baterie – až 90 minut provozu

Li-Ion akumulátor v kvalitě, jakou najdeme v dnešních elektromobilech, je tvořen 7 články, každý má kapacitu 4 000 mAh. Na jedno nabití dokáže napájet vysavač až 90 minut. K vyjmutí baterie stačí stisk jednoho tlačítka, takže si v případě potřeby může uživatel dokoupit druhý akumulátor a prodloužit dobu sání až na 180 minut.

Praktické příslušenství

ROIDMI nezapomíná ani na promyšlené příslušenství. Například držák na zeď je kompaktní a používá inovativní magnetické bezdrátové dobíjení. Z další výbavy jmenujme vedle trubky a zmíněné podlahové hubice ještě prachový kartáč, štěrbinovou hubici s LED světlem, hubici na čalounění a náhradní filtr.

Další vysavače ROIDMI. Nechybí ani modely s mopem

Vlajková loď X300 dokonale reprezentuje značku ROIDMI díky své inovativnosti a pokrokovosti, ale samozřejmě není jediným produktem v nabídce. Do článku jsme vybrali další tři velmi zajímavé modely, které mají na českém trhu nemalý potenciál.

ROIDMI X30 VX

Vysavač a mop v jednom

Velmi zajímavý model aku vysavače nabízející jak klasické suché sání, tak vytírání pomocí mopu. A aby to nebylo málo, disponuje tato verze automatickým čištěním – to se týká mopovací hlavice, kterou stačí vložit do speciální samočisticí stanice, a jedním stiskem tlačítka nechat mop vyčistit a vysušit. Uživatel si tak nemusí vůbec špinit ruce. Mop používá 2 kartáče rotující rychlostí 200 otáček za minutu. Perfektní výsledky jsou tedy zajištěny. Samotný vysavač má digitální motor, výdrž na jedno nabití až 80 minut a nabízí vysokou sací sílu. Dodáván je s magnetickým příslušenstvím, které se velmi snadno připojuje i odpojuje. V nabídce je také varianta vysavače X30 PRO bez mopu.

ROIDMI S1E

Elegantní a výkonný

Ergonomický design a nízká hmotnost 2,3 kg mohou oslovit nejednoho zákazníka, stejně jako vysoký výkon a filtrační schopnosti s účinností 99 % i v případě částic o velikosti 0,3 mikronu. Samozřejmostí je intuitivní ovládání a dlouhá výdrž baterie – ve standardním režimu můžete vysávat až 50 minut. Všimněte si, že i tento model má bezkartáčový motor a vysoký sací výkon 110 W.

ROIDMI M10

Na hmotnosti záleží

Tento aku vysavač značky ROIDMI nabízí 5stupňovou filtraci, výdrž až 35 minut na jedno nabití a 3 stupně sání. Jeho největší devízou je ovšem velmi nízká hmotnost 1,35 kg – budete mít skutečně pocit, že je lehký jako pírko. A přestože patří do nižší cenové kategorie, najdete u něj bohaté příslušenství (štěrbinová hubice, malý kartáč, podlahová hubice, trubka, čisticí kartáček, přídavný filtr a držák na stěnu).

Prezentované vysavače ROIDMI dováží na český a slovenský trh společnost Technistore.

www.roidmi-cz.cz