Nové produkty

zpět
Komerční sdělení
12.05.2022

Stačí najít pár centimetrů navíc aneb extra široké lednice Beko se představují

Stačí najít pár centimetrů navíc aneb extra široké lednice Beko se představují

Nové lednice Beko nabízí oproti svým užším příbuzným plno prostoru navíc, a přitom stačí počítat s větší šířkou jen o 10 cm v porovnání s běžnou lednicí. Nabídku širších lednic Beko obohatily volně stojící modely a nově i vestavba!

Více prostoru

Pro nové lednice Beko stačí najít jen 10 cm navíc a větší lednička je k dispozici. Pokud 10 cm není problém, zkuste zákazníkovi nabídnout i širší 78cm a nebo 91cm čtyřdvéřovku. Prostor navíc se v lednici vždycky hodí a to nejen pro velkou rodinu.

Déle čerstvé jídlo

Novinkou lednic Beko je foukání vzduchu AeroFlow. Speciální ventilátor fouká rovnoměrně chladný vzduch v celé lednici, omezuje osychání jídla a zamezí ztrátě živin. Pro ovoce a zeleninu k tomu slouží také přihrádka HarvestFresh, která střídá 3 barvy světla a tmu, čímž simuluje sluneční svit a uchová více vitamínů.

Ohleduplné k přírodě

Některé části nových lednic Beko jsou vyrobené z materiálů, které se umí v přírodě samy rozložit. Tím se omezuje vznik plastového odpadu, protože se dané části rozloží na látky, které jsou přírodě vlastní a nehromadí se jako odpad.