Nové produkty

zpět
Komerční sdělení
05.05.2022

Zájem o účinné a bezpečné odstraňování chloupků roste. Braun reaguje uvedením nových modelů IPL

Zájem o účinné a bezpečné odstraňování chloupků roste. Braun reaguje uvedením nových modelů IPL

Technologie intenzivního pulzního světla alias IPL přinesla do segmentu péče o krásu před lety hotovou technologickou revoluci. Ta pokračovala, když se systém začal používat v zařízeních pro použití v domácnosti. Miliony žen na celé planetě se najednou mohly účinně, bezpečně a bezbolestně zbavovat chloupků samy doma. A to s dlouhodobým účinkem. Další posílení pozice značky Braun v kategorii přinese nepochybně kompletně nové portfolio IPL.

Nově uváděné modely nepřinášejí pouze kosmetické designové změny ve srovnání s předcházející generací. Novinky se mohou pochlubit inovovanými technologiemi a ještě účinnějším chodem. Hladká kůže bez chloupků „od hlavy až k patě“ vydrží po dobu až 6 měsíců.

Co je u přicházejících IPL Braun nového?

Jediné IPL na trhu, které optimalizuje činnost podle tónu pokožky a části těla

Druhá generace chytrého systému rozpoznání odstínu pokožky Skin Pro 2.0 jako jediná na trhu upravuje každý jednotlivý záblesk na základě odstínu pokožky a ošetřované části těla. Nejde totiž pouze o to, že každý člověk má trochu jiný odstín pokožky. Liší se i u jednotlivých částí těla a sebemenší změna má dramatický dopad na účinnost IPL. Aby přístroj zajistil optimální výsledky na všech částech, musí se záblesky dynamicky měnit. Takzvaný Skin Pro 2.0 u nových IPL Braun Silk-Expert Pro (PL5) kontroluje kůži 80× za vteřinu. Intenzita záblesku je tak vždy přesně nastavena, aby bylo odstraňování chloupků účinné a bezpečné, vždy a všude. U modelů Silk-Expert Pro 3 (PL3) najdete technologii Skin Pro.

Šetrné režimy

Uživatel může aktivovat takzvané Sensitive Modes neboli šetrné režimy pro normální, šetrnou a extra šetrnou péči o citlivé partie, jako je například obličej, oblast bikin nebo podpaží. Jejich aktivace je velmi jednoduchá pomocí tlačítka na vrchní straně IPL.

Extra rychlé záblesky

IPL Braun z řady PL5 dokážou generovat až 125 záblesků za minutu, což je více než dvojnásobek oproti standardu na trhu – 1 záblesk za 1 vteřinu. V praxi to znamená výrazně menší množství vynechaných ploch a vyšší účinnost celého procesu odstraňování chloupků. Nové IPL Braun jsou díky tomu aktuálně nejvýkonnějšími na světě. Modely PL3 byly ve srovnání s předchozí generací vylepšeny a vytvářejí až 100 záblesků za minutu.

Prémiová pouzdra pro všechny modely a další vybavení

Velmi populárním příslušenstvím je nejen u IPL pouzdro pro uskladnění a přenášení zařízení a další dodávané výbavy. Braun proto nově přibaluje prémiové pouzdro v imitaci kůže, a to ke všem modelům PL5, zatímco varianty PL3 mají základní verzi, která nahrazuje jednoduchý sáček, s nímž byly dodávány modely předchozí generace.

Kromě toho jsou k většině modelů dodávány speciální hlavice pro péči o větší části těla či naopak hůře dostupná místa, jako je horní ret. K některým přibaluje Braun také kvalitní holítko Venus nebo dokonce mini depilátor na obličej FS1000.

Balení produktu nově zcela bez plastů

Braun reaguje také na současné trendy a požadavky zákazníků, kteří si stále častěji všímají, jak je výrobek zabalen a zda nejsou součástí obalu plasty. Jak řada PL5, tak PL3 používají shodně velké krabičky a nenajdete v nich žádný obalový materiál z plastu. Přeprava výrobků i následná recyklace balení jsou zase o něco efektivnější a jednodušší.

Nový design IPL řady PL3

Zákazníky nepochybně zaujme odlišný design cenově dostupnější řady PL3. Nově jsou všechny modely v bílo-stříbrném provedení, které je mnohem elegantnější a luxusnější než předcházející generace. Braun tedy svou nabídku IPL zatraktivnil jak kvalitnějším příslušenstvím, tak v případě modelů PL3 i po designové stránce.

Silk-expert Pro 3

Silk-expert Pro 5

www.braun.cz