Nové produkty

zpět
Komerční sdělení
27.08.2022

Chladničky Haier Cube 90 Series 7 – chlazení šité na míru vašim potřebám

Chladničky Haier Cube 90 Series 7 – chlazení šité na míru vašim potřebám

Značka Haier uvádí na trh nejvyšší modely čtyřdveřových chladniček, tzv. Cube 90 Series 7, které kromě zdokonaleného systému Total No Frost Air Surround přináší i pokročilé technologie chlazení v podobě oddílu Switch Zone, ve kterém je možné změnit teplotu od +5 do -18 °C, speciální zásuvky Humidity Zone a My Zone, systém ochrany potravin v mrazáku Fresher Shield a zcela novátorské řešení Absolut Ice automatického výrobníku ledu umístěného ve dveřích lednice, které zajišťuje čistý led bez pachů. Dávkovač vody na dvířkách je elegantně doplněn o led osvětlení, hygienu interiéru chladničky zabezpečuje vyspělá technologie ABT-PRO. O celý provoz lednice se stará invertorový kompresor s 12letou zárukou zdarma. Pro opravdové milovníky IT technologií se nabízí možnost připojení k Wifi a ovládání chladničky na dálku v aplikaci hOn.

Dokonalá distribuce chladného vzduchu
HAIER AIR SURROUND

Díky technologii Haier Air Surround proudí vzduch uvnitř chladničky v horizontálních kruzích rovnoměrnějším a jemnějším způsobem, čímž zachovává, konzistenci a šťavnatost potravin až na 99 %*. Speciální boční výstupy rovnoměrně distribuují studený vzduch a obklopují jídlo jako celek v prostoru chladničky, tím se zabrání přímému proudění na potraviny a jejich vysychání.

*Test vydaný nezávislou externí technickou laboratoří srovnávající Air Surround technologií No Frost s přímým prouděním
(modely Haier Group: CFE735CSJ a CVBN6184WBF/S1).

Z chladničky mrazničkou a zpět
SWITCH ZONE

Specifickou funkcí těchto lednic je Switch Zone. Jedná se o 3 zásuvky v pravé části mrazáku, které můžete variabilně měnit z chladničky na mrazničku a zpět, a to v rozpětí od +5 do -18°C. To je možné díky technologii Trilogic – třem samostatných chladicím okruhům. Použití samostatného výparníku pro každý oddíl zajišťuje, že se vůně a chutě nemísí.

Zásuvky pro jakékoliv jídlo
HUMIDITY ZONE A MY ZONE

Speciální zásuvka My Zone umožňuje nastavit teplotu v daném prostoru podle typu jídla.

Na výběr je mezi 3 režimy (Ovoce a zelenina, Quick Cool, 0 °C Fresh) a nastavit se dá na ovládacím displeji na dvířkách. Oproti tomu Humidity Zone je zásuvka, která díky speciálnímu HCS filtru udrží až 90% vlhkost a uchová tak čerstvé potraviny 2krát* déle čerstvé.

*Certifikováno VDE N. ID. 40046454

Ochrana jídla v mrazáku před výkyvy teplot
FRESHER SHIELD

Technologie, která myslí na všechno, to je Fresher Shield. Zabraňuje kolísání teploty, při odtávání námrazy během automatického odmrazování mrazáku, uzavřením klapky ventilačního průduchu mezi technologickou a úložnou částí prostoru mrazničky. Tyto stabilní teplotní podmínky znamenají, že můžete uchovat zmrazené potraviny 2x déle*, původní chuť vašich potravin zůstane nezměněna, vlhkost je řízena, živiny jsou udržovány v uzamčeném stavu a ztráta energie se snižuje.

*Certifikováno VDE č. ID.40046454

Absolutně čistý led a voda
ABSOLUTE ICE

Modul na výrobu ledu Absolute Ice, umístěný ve dveřích chladničky, má vlastní chladicí systém oddělený od chladničky i mrazničky. Díky tomu je proudící studený vzduch čistý a bez křížové kontaminace s jinými oddíly a váš led, vyrobený z filtrované vody, je čistý a bez zápachu. Dávkovač vody integrovaný do dvířek lednice je doplněn o uhlíkový filtr, který je součástí balení a při jeho použití se elegantně rozsvítí modré led světlo podtrhující výjimečnou konstrukci ledniček

To nejlepší pro hygienu
ABT PRO

Absolutně přelomová funkce anti bakteriální ochrany, která redukuje až 99,99 % bakterií. Využívá k tomu modul EPP uvnitř systému cirkulace vzduchu, kde se katalyzuje vzduch a vytváří negativní ionty kyslíku, které rozkládají bakterie a molekuly zápachu na oxid uhličitý a vodu.

Jistota dlouhé životnosti a tichého chodu
INVERTOROVÝ KOMPRESOR SE ZÁRUKOU 12 LET ZDARMA

Invertorový kompresor, kterým jsou vybaveny modely Haier Cube 90 Series 7 jsou nejen tiché, ale i spolehlivé. Díky tomu je na ně poskytována zdarma záruka 12 let. Pro získání záruky je nutné spotřebič registrovat na webových stránkách Registrace-zaruka.cz do 14 dnů od data nákupu.

Umělá inteligence
APLIKACE HON

Nová generace chladniček Haier vám poskytne chlazení na míru přesně vašim potřebám díky připojení k domácí Wifi síti a aplikaci hOn, pomocí které je možné ovládat vašich chladničku i na dálku a získat rozšířené možnosti používání. Vyzkoušejte například některý z receptů přípravy pokrmů za pomoci těchto chladniček, nechte si poradit, kdy spustit předchlazení předtím, než se vrátíte z nákupu nebo nechte aplikaci, aby vám poradila a nastavila správnou teplotu v zásuvce My Zone podle skladovaných potravin.

www.haier.cz