Nové produkty

zpět
Komerční sdělení
25.08.2022

Italská originalita a designérská genialita nese jméno Fabita

Italská originalita a designérská genialita nese jméno Fabita

Turínské studio Fabita učinilo z výzkumu nových technologií a multidisciplinárních experimentů hnací sílu svého vlastního designérského jazyka. Po deseti letech existence nabízí vysoce inovativní produkty z hlediska funkcí, designu a použití. Neotřelým přístupem k segmentu varných desek i odsavačů par nepřestává fascinovat a přitahovat pozornost.

Vaření hraje v domácnosti stále zásadní roli. Nově proniká do moderních pracovišť nebo prázdninových bytů. S tím, jak se zároveň prostory stále zmenšují, lidé se více stěhují a bydlení se stává hybridnějším, je potřeba vystoupit z vyjetých kolejí a přinášet skutečně novátorská řešení. S novou řadou výrobků Fabita se kuchyně doslova dekonstruuje a tradiční nábytek se v ní mění na řadu volných, lehkých a flexibilních prvků.

Nová značka dokonale zapadá do současnosti s cílem revolučně změnit koncepci domácích spotřebičů tím, že je zpřístupní všem a využije velkých probíhajících proměn společnosti, fenoménu urbanizace a rozšíření formátu společného bydlení a co-workingu.

Výrobní flexibilita společnosti Fabita nabízí svým partnerům možnost přizpůsobit výrobky na míru a učinit je tak exkluzivními. To společnosti umožnilo posílit referenční kanál, který tvoří především nábytkářské firmy, architekti a interiéroví designéři.

Součástí pokračující expanze je i příchod značky na český trh. Firma ovšem nezamířila pouze na evropské trhy. Její produkty se chystají dále do světa. Ať už jde o trhy americké, či asijské.

Ordine
Do malých prostor

Na první pohled zaujme kruhovým designem a unikátním způsobem ovládání. Je koncipován pro snadné uskladnění i přesouvání. Rozdělení varných ploch na dvě samostatné části umožňuje používat pouze jednu z nich či postavit obě na kuchyňskou linku vedle sebe, za sebou, blízko či dále od sebe. Možností je mnoho. Ovládací panel lze pověsit na nástěnný držák nebo zvolte variantu se základnou z kovu, jasanového či dubového dřeva. V každém případě s ním ušetříte spoustu místa – kuchyňská deska může zůstat volná pro další činnosti a vařič vyjmete ze základny pouze v případě potřeby.

Eccolo
Solitérní indukční vařič

Volně stojící indukční vařič na stojanu najde uplatnění v mnoha moderních prostorech, kde je potřeba varné řešení nejen pro rychlou přípravu kávy a čaje.

Sorpresa
Originální vaření na indukci

Další modulární indukční vařič se 3 samostatnými varnými plochami v různých velikostech. Nejmenší má průměr 16 cm, střední 20 cm a největší 25 cm. Desky mají tvar disku a mají velmi nízký profil. Všimněte si i dřevěné základny, která slouží jako stojan pro ovládací panel i pro uskladnění samotných varných modulů.

Comodissimo
Mobilní varná zóna

Pojízdný „stolek“ s poličkami a integrovanou dvouplotýnkovou varnou deskou se hodí do sdílených prostor nebo jako elegantní doplněk kanceláře. Jednoduše a rychle na něm uvaříte vodu na čaj nebo kávu, ohřejete oběd či usmažíte ranní omeletu.

Enigma
Váza? Kdepak, nenápadný odsavač

Na fotce můžete vidět indukční vařič Sorpresa, ale nejen ten. Nad ním se nachází skoro neviditelný odsavač par s příznačným názvem Enigma. Podlouhlá dřevěná polička slouží k zachycení stoupajících par, které jsou dále nasávány do dvou „váz“, v nichž se nachází motor a elektronika odsavače.

Cassetta
Výsuvný odsavač, který vypadá jako skříňka

Tento model odsavače v precizně vyrobené kovové konstrukci lze vysunout pro dosažení vyšší účinnosti odsávání stoupajících par a pachů z hrnců na varné desce.

Mammamia
Stůl, který umí vařit

Dalším originálním produktem z dílny studia Fabita je tato novinka, která na sebe přitahovala nemalou pozornost na nedávném veletrhu EuroCucina. Integrovaná indukční deska, zcela skrytá v desce stolu, vám umožní připravovat večeři a udržovat jídlo v teple přímo během společného posezení s rodinou a přáteli.

Spotřebiče Fabita můžete objednávat u společnosti Elettromec, dovozce značky Fabita do ČR a SR.

E-mail: porubska@elettromec.cz
Tel.: +420 725 445 260

www.fabita.it