Nové produkty

zpět
Komerční sdělení
08.09.2022

Letní a podzimní úroda přijde v zimě vhod. Zavařujte a sušte ovoce a zeleninu s pomocníky DOMO

Letní a podzimní úroda přijde v zimě vhod. Zavařujte a sušte ovoce a zeleninu s pomocníky DOMO

Nebuďte jako cvrček ze známé dětské knížky Cvrček a mravenci a připravte se na zimu. Sklenice se zavařeninou, sterilovanou zeleninou i nasušené ovoce přijdou během zimní sezony nepochybně vhod, obzvlášť když uvážíme neustále rostoucí ceny potravin. Uchovat letní sklizeň je přitom s vybavením od belgicko-české značky DOMO opravdu jednoduché.

Zavařovací hrnce
Doporučte vybavení od jedničky na českém trhu

Značka DOMO nadále drží pozici lídra tuzemského trhu zavařovacích hrnců. A není divu. Vždyť její výrobky patří k dlouhodobě nejlépe hodnoceným a drží se na prvních místech na e-shopech i cenových srovnávačích. Při prodeji tak máte jistotu, že od vás zákazník kupuje skutečně kvalitní a prověřený výrobek, který splní jeho očekávání.

Proč právě zavařovací hrnce DOMO?
Všechny modely nabízejí:

  • plně automatické zavařování
  • přesné digitální hlídání teploty +/− 1 °C
  • objem: 27 l
  • podsvícený LCD displej zobrazující teplotu a čas
  • plynulé nastavení teploty 30–100 °C
  • časovač 1–120 minut
  • možnost spuštění ohřevu i bez časovače
  • pojistka proti přehřátí a spuštění bez vody

Nejprodávanější zavařovací hrnce na trhu

Když se podíváme na jednotlivé modely, nejvíce v nabídce vyčnívá hrnec DO42325PC, který již dvakrát získal označení „Produkt roku“ na Heureka.cz. Jedná se o plně automatický model s LCD displejem a nerezovým provedením. Nechybí přesný termostat. Použít ho lze na zavařování i na ohřev horkých nápojů, guláše a dalších omáček.

Portfolio DOMO neobsahuje pouze jeden zavařovací hrnec. Alternativou nejprodávanějšího modelu může být varianta DOMO DO42326PC, u níž si všimněte velmi kvalitního nerezového kohoutu. Ostatní parametry jsou shodné. Případně je na výběr ještě model DOMO DO42324PC, který nemá nerezové, nýbrž smaltované provedení.

Co dalšího zavařovací hrnce DOMO nabízejí?

  • pojmou až 22 klasických zavařovacích sklenic
  • zavařují v páře za použití minimálního množství vody
  • upozorní na konec programu zvukovým signálem
  • nepostrádají pevný plastový rošt pod sklenice

Sušičky ovoce
Spolehlivé řešení pro rychlé a snadné sušení (nejen) ovoce

Vedle zavařovacích hrnců dodává značka DOMO na trh i kvalitní sušičky ovoce, s nimiž lze uchovat nespočet druhů ovoce, zeleniny, hub, bylinek nebo masa na zimní měsíce. V nabídce najdete jak klasické modely ve standardním plastovém provedení, tak ty prémiové s robustní nerezovou konstrukcí.

Sušička pro náročnější zákazníky
DOMO DO354VD

Na první pohled vám může tato sušička ovoce připomínat kompaktní volně stojící troubu nebo mikrovlnku. Důvod je prostý. Jedná se o prémiový model v kovovém provedení s prosklenými dvířky a vysokým příkonem 700 W. Tělo je z vysoce kvalitního broušeného nerezu. Nechybí ventilátor s velkým průměrem, který zajišťuje perfektní cirkulaci vzduchu na všech úrovních. K dispozici má uživatel 8 sušicích plat, taktéž vyrobených z nerezu. Na čelní straně přístroje se nachází praktický displej a komfortní dotykové ovládání s přesným nastavením teploty i času. Vedle zmíněných sušicích plat obsahuje příslušenství ještě 1 podložku s malými otvory, která je vhodná pro sušení bylin, a podložku bez otvorů a se zvýšeným okrajem, jíž využijete pro sušení placek a různých surovin s jemnější konzistencí.

Digitálně řízené sušení
DOMO DO353VD

Stejně jako předchozí popisovaná vlajková loď nabídky má i tento model elektronické ovládání. Je ale výrazně cenově dostupnější, protože má klasické plastové provedení. Byť sušicí plata, kterých najdete v balení 6, jsou nadále nerezová. Transparentní plastová dvířka se snadno vysouvají a zajišťují možnost pravidelné vizuální kontroly sušení. Cirkulace vzduchu ve vnitřním prostoru je rovnoměrná a není potřeba jednotlivá sušicí plata prohazovat, jak jsou zákazníci zvyklí u jiných, méně sofistikovaných sušiček. I k tomuto modelu dodává DOMO plastovou podložku pro sušení bylinek a plné plato se zvýšeným okrajem pro sušení ovocných placek.

Unikátně řešená sušička
DOMO DO600S

Tento model v tradičním válcovém designu překvapí jedinečnou konstrukcí s centrálním rozvodem vzduchu do každého patra zvlášť a plnými neperforovanými platy, která lze použít pro sušení prakticky čehokoliv – bylinek, masa, ovocných placek, rajčat, hub či jakéhokoliv ovoce. Navíc nedochází k míchání pachů mezi jednotlivými patry. Použitá koncepce je ověřená již více než 30 lety na trhu. Pro značku DOMO ji vyrábí jako své originální řešení firma ABC.

V případě zájmu mohou uživatelé dokoupit ještě další patra, vždy v sadě po dvou kusech. Součástí dodávaného příslušenství sušičky jsou čtyři plata. Celkem umožňuje sušička použít 6 plat najednou. Větší množství značka DOMO nedoporučuje, protože je pak nutné plata prohazovat.

www.domo-elektro.cz