Nové produkty

zpět
Komerční sdělení
28.11.2022

Philco - praní a sušení v jednom balení

Praní a sušení v jednom balení

Pračky se sušičkou jsou výbornou volbou pro toho, kdo chce sušičku prádla, ale nemá dostatek prostoru pro umístění samostatné sušičky. Zároveň přinášejí komfort těm, kteří se praním a sušením nechtějí moc zabývat. Mohou špinavé prádlo vložit do pračky se sušičkou a na konci příslušného programu vyndat čisté a vysušené textilie.

Od chvíle, kdy v roce 1957 představilo Philco úspornou pračku se sušičkou, se mnohé změnilo. Přístroje se staly mnohem úspornějšími a objevily se nové technologie. Kromě exkluzivního designu černého ovládacího panelu s LCD displejem v českém jazyce jsou technologie tím hlavním, co dělá z pračkosušiček Philco King špičkové modely. Použité komponenty a invertorový motor se zárukou 10 let jsou důvodem, proč mohou mít obě pračky se sušičkou PLWD 107 B King a PLWDSI 86 King energetickou třídu B. Druhým společným znakem obou přístrojů je volitelná funkce SpaCare. Jedná se o páru použitou před hlavním praním, která pronikne hluboko do tkaniny a důkladně namočí skvrny. Díky krátkodobě vyšší teplotě tkaniny mají enzymy použité v detergentech zesílený účinek. Výsledkem je čistější prádlo prané i při nižších teplotách. Zároveň oba zmíněné modely disponují funkcí ExtraŠpinavé, která přizpůsobí parametry programu podle toho, zda perete mírně, středně nebo velmi špinavé prádlo, aby bylo vše dokonale čisté.

Samozřejmostí u praček se sušičkou Philco je program Praní a sušení. Umožňuje prát a sušit v průběhu jednoho nastaveného programu bez nutnosti nastavovat po skončení programu praní parametry programu sušení. Je to ideální program pro ty, kteří se nechtějí procesem praní a sušení moc zabývat, ale očekávají, že přístroj zastane všechny nutnosti sám. Zvláštní pozornost mezi pračkosušičkami Philco zasluhuje model PLWDSI 86 King. Jedná se o jeden z mála přístrojů SLIM v kategorii praček se sušičkou. Philco pračka se sušičkou PLWDSI 86 King je hluboká pouhých 48 cm. Díky ní je možné umístit tuto pračku se sušičkou, která je určena pro praní 8 kg prádla a sušení pro 6 kg prádla, i do těch nejmenších koupelen. Naopak model PLWD 107 B King o hloubce 57 cm nabídne kapacitu praní 10 kg a sušení 7 kg prádla při použití až 1 500 ot./min.

Oba přístroje jsou vybaveny Crystal bubnem. Díky speciální struktuře povrchu, konstrukci unašeče a tvarování vnitřního skla dvířek zásadně snižuje mechanické poškození prádla a prodlužuje jeho životnost. Zároveň, stejně jako všechny pračky řady King, jsou i pračky se sušičkou Philco King vybaveny oblíbeným programem Můj program. Ten u umožňuje trvalé nastavení nejvíce používaného programu ve všech jeho parametrech od teploty praní po počet otáček při odstřeďování a jeho následné uložení jako Můj program, který je v zadaných parametrech kdykoli, jednoduchým otočením voliče programů vyvolán.

Více informací o produktech Philco naleznete na www.philco.cz