Nové produkty

zpět
Komerční sdělení
08.01.2023

Konfigurátor kuchyní pro lepší vizualizaci snů

Konfigurátor kuchyní pro lepší vizualizaci snů

Značka Concept umístila na web možnost konfigurace kuchyně. Kdokoliv si stránku může rozkliknout a ponořit se do skládání kuchyně přesně podle svého. S nábytkem je dokonce možné sladit i spotřebiče z designových linií Concept.

Jak konfigurátor kuchyní funguje?

Představit si kuchyň se všemi materiály a spotřebiči a dokonale vše sladit není jednoduchý úkol. V těchto chvílích je potřeba malovat a projektovat. Pro jednoduché plánování kuchyně je tady konfigurátor kuchyní, kde si každý, kdo rekonstruuje nebo staví od samého základu, může udělat představu nové kuchyně. Uživatel si nejprve vyladí nábytek. Zvolí si materiál a barvu kuchyňských skříněk, kuchyňské desky, obkladů a samozřejmě podlahy, která je nedílnou součástí místnosti. Mezi prvky může proklikávat, jak jen potřebuje.

Následně je dobré sladit elektrospotřebiče. Někdo už má vybranou designovou linii předem, a proto raději ladí kuchyň ke spotřebičům. V konfigurátoru je zakomponovaná indukční deska, lednice, pečicí i mikrovlnná trouba, dřez s baterií a rychlovarná konvice. U každého spotřebiče svítí červený puntík, po jehož rozkliknutí se rozvinou základní informace o produktu. Následně je možný proklik na produktovou kartu, kde jsou o produktu veškeré informace, a i možnost jeho nákupu. Na závěr si uživatel může svůj návrh stáhnout, vytisknout nebo rovnou poslat svému truhláři.

Představujeme designové linie

Součástí konfigurátoru je i představení všech designových linií spotřebičů Concept, ve kterých naleznete všechny elektrospotřebiče do kuchyně, a díky zařazení do designové linie je lehce sladíte.

Designová linie Titania se vyznačuje tmavým nerezem a díky své jednoduchosti vnese do místnosti nádech luxusu, ale zároveň nechává pozornost na kuchyňské lince.

Sinfonia je taktéž nerezová linie, která je ale doplněna o černé detaily. Onen design dokáže zapadnout do většiny barev a materiálů kuchyní.

Temně černé spotřebiče z designové linie Black spojuje černé sklo, které ze spotřebičů udělá luxusní, ale zároveň elegantní prvky domácnosti.

Bílé sklo, které tvoří designovou linii White, dodá do každé kuchyně pocit sněhové čistoty a bělosti.

www.my-concept.cz