Nové produkty

zpět
Komerční sdělení
02.06.2023

Braun MultiMix. Výkonnost, rychlost a preciznost

Braun MultiMix. Výkonnost, rychlost a preciznost

Stejně jako u ostatních produktových kategorií Braun, také tradiční ruční mixéry Braun MultiMix kladou důraz na inovace, technologie a kvalitu. To, čeho si zákazník nemusí všimnout při samotném výběru mixéru, jistě později ocení při každodenním používání. SmartMix, EasyClean, VarioControl… Nic vám to neříká? Seznamte se s technologiemi mixérů Braun MultiMix.

Inovativní SmartMix pro uživatelský komfort 

Většina ručních mixérů má motor umístěný v horizontální části těla mixéru, zatímco část s příslušenstvím je umístěna na konci mixéru. To může způsobovat nepohodlí a únavu ruky při delším používání, a to zejména pokud se připravuje větší množství jídla. Technologie SmartMix řeší tento problém tím, že umisťuje motor do přední části ručního mixéru, která je nejblíže ruce uživatele. Tím se těžiště mixéru přibližuje k ruce a výsledkem je mnohem lepší rovnováha a snadnější ovládání pro maximální uživatelský komfort a výkon. Díky tomu může uživatel používat mixér s menším úsilím a po delší dobu bez únavy.

EasyClean design a dlouhá životnost 

Výhodou technologie EasyClean design je, že na mixéru nejsou žádné ventilační otvory. To znamená, že se dovnitř nemohou dostat žádné nečistoty, jako jsou například prach nebo zbytky jídla. To je důležité z hlediska hygieny a zabraňuje také poškození motoru a následnému snížení výkonu mixéru. Povrchová úprava mixéru je navržena tak, aby se mixér dal pohodlně a rychle otřít. Příslušenství lze snad no odejmout stisknutím jednoho tlačítka a umýt jej pod tekoucí vodou nebo v myčce na nádobí.

Výkon, na který se můžete spolehnout 

Mixéry Braun MultiMix jsou vybaveny výkonnými motory, které poskytují výkon v rozmezí od 400 do 750 wattů v závislosti na modelu. Tento výkon je dostatečný pro zpracování velkého množství potravin a ingrediencí, jako jsou ovoce, zelenina, těsto a další.

Ovládněte chuť i rychlost s technologií VarioControl 

Technologie VarioControl u ručních mixérů značky Braun MultiMix umožňuje uživatelům přesné nastavení rychlosti mixování podle potřeby. Mixér je vybaven až 9 úrovněmi rychlosti, které lze snadno ovládat pomocí jednoduchého otočného knoflíku. Uživatelé mohou tak snadno přepínat mezi různými rychlostmi mixování a ovládat mixér jednou rukou a druhou mohou používat k odměřování či přidávání dalších ingrediencí.

Multifunkční příslušenství 

Ruční mixéry Braun MultiMix nabízí různé typy příslušenství, které umožňují širokou škálu funkcí a způsobů použití. Mezi základní příslušenství patří šlehací metla a hnětací háky. Kromě toho ruční mixéry Braun nabízí také mixovací nohu s technologií PowerBell pro jemné výsledky a SplashControl proti rozstřiku surovin během mixování. U vyšších modelů je k dispozici také sekáček na sekání ořechů, tvrdých sýrů, bylinek a dalších surovin. Ruční mixér tak zastane práci šlehače, tyčového mixéru i sekáčku.

ComfortClick a pohodlná a snadná výměna nástavců 

Technologie ComfortClick u ručních mixérů Braun MultiMix umožňuje rychlé a snadné připojení a výměnu mixovacích nástavců jedním kliknutím. Poskytuje tak větší kontrolu a stabilitu při mixování. Díky této technologii je také možné pohodlně přecházet mezi různými druhy nástavců a příslušenství, což umožňuje rychle přizpůsobit šlehání, mixování či sekání různým potravinám a ingrediencím.

Kombinace těchto inovativních technologií dělají z ručních mixérů Braun MultiMix výkonné a uživatelsky přívětivé nástroje pro každodenní vaření a pečení. Nyní se na tuto kategorii vztahuje také akce 60denní záruka vrácení peněz, která platí do konce roku 2023.

www.braunhousehold.com