Nové produkty

zpět
Komerční sdělení
02.06.2023

Přenosné dotykové monitory Verbatim učiní opravdovou kancelář i z vašeho mobilu

Přenosné dotykové monitory Verbatim učiní opravdovou kancelář i z vašeho mobilu

Ať už připojíte nový monitor Verbatim ke svému notebooku jako druhou obrazovku, nebo jím výrazně rozšíříte zobrazovací schopnosti svého chytrého telefonu, v každém případě se vám bude na cestách mnohem lépe, pohodlněji a rychleji pracovat. A ve chvíli volna monitor využijete i k posunu svých herních zážitků na novou úroveň. Svou širokou kompatibilitou a univerzálností nabídne monitor dokonalou flexibilitu.

Dotyková obrazovka pracující s 10 dotykovými body a podporou potáhnutí, posouvání, přetáhnutí a změny velikosti stažením prstů usnadní práci ve všech rozšířených operačních systémech. Jste zvyklí v kanceláři pracovat na velkém nebo ultra širokoúhlém monitoru a vadí vám na laptopu malá obrazovka? Připojením externího monitoru Verbatim vám půjde práce od ruky i v „polních podmínkách“ hotelového pokoje.

Vysoké rozlišení

Přenosné monitory Verbatim zobrazují 16,7 milionu barev a mají nativní full HD rozlišení (1080p) a tradiční poměr stran 16 : 9. Jelikož se jedná o LCD panely typu IPS, můžete se spolehnout na ostrý obraz s širokými pozorovacími úhly (178°). Použití monitorů usnadňuje integrovaný výklopný stojan – lze je vyklopit v přesně takovém úhlu, jaký potřebujete. A zapomenout nesmíme ani na to, že obrazovka podporuje vysoký dynamický rozsah (HDR), což nepochybně oceníte například při použití tolik populárních streamovacích služeb, kde je množství filmů a seriálů v HDR.

Připojte monitor jedním kabelem

Jednodušší už to být nemůže. Monitor můžete připojit k notebooku, telefonu, herní konzoli či jinému zdroji obrazu prostřednictvím kabelu USB-C, který zajišťuje jak napájení, tak přenos obrazu a dalších informací. Alternativně lze zvolit také připojení HDMI, ale v takovém případě je potřeba zajistit ještě napájení. Zdroj i kabel jsou samozřejmě přibaleny. K podpoře dotykové funkce je vyžadován při použití HDMI dodatečný USB kabel.

Nové přenosné monitory Verbatim jsou lehké a tenké, takže je bez jakýchkoliv problémů zabalíte do kufru nebo cestovní tašky. Díky pevnému a odolnému tělu z hliníku a dodávanému neoprenovému obalu se nemusíte bát, že byste svůj monitor při přepravě poškodili.

Monitory v nabídce

  • Klasický monitor ve velikosti 14ˮ
  • Dotykové monitory ve velikostech 14ˮ, 15,6ˮ a 17,3ˮ

https://www.verbatim-europe.cz/cz/cat/portable-monitors/

Více informací o jednotlivých modelech