Nové produkty

zpět
Komerční sdělení
03.07.2023

Od kompaktních podstavných chladniček až k vestavné “Side by side“

Od kompaktních podstavných chladniček až k vestavné “Side by side“

Značka Philco je v sortimentu chlazení potravin etablovaným dodavatelem spotřebičů do českých domácností již mnoho let. Portfolio značky se neomezuje pouze na klasické, edy volně stojící ledničky.

Nabízí také několik typů vestavných spotřebičů, mezi které patří kombinované nebo jednodveřové chladničky s NoFrost systémem, kombinované nebo jednodveřové monoklimatické chladničky a v neposlední řadě monoklimatické podstavné chlazení. V každé kategorii jsou v nabídce také mrazničky různých konstrukcí.

Vestavná amerika? Není problém. Pokud vám do konceptu domácnosti nezapadá klasická Side by side lednička, tak oceníte vestavnou chladničku PTL 1772 EBi, kterou lze doplnit vestavnou mrazničkou PFN 1772 EBi a vytvořit tak jeden kompaktní celek. Oba typy spotřebičů jsou vybaveny NoFrost systémem chlazení a tudíž je není nutné odmrazovat. Taktéž montáž spotřebičů je poměrně jednoduchá a to díky Door-on-Door technologii. To vše díky plochým pantům Hettich. Každá větší rodina také ocení celkový objem tohoto setu, který dosahuje bezmála 500 litrů prostoru. Pro rychlé zachlazení většího množství potravin lze využít funkci SuperCool. Taktéž mraznička umožňuje rychle zamrazit větší množství potravin díky funkci SuperFreeze. V rámci kombinovaných chladniček nabízí značka Philco také beznámrazové kombinované chladničky s řadou benefitů jako jsou kovové police na víno. Přenosu pachů zabrání uhlíkový filtr MaxiFresh.

Díky technologii HumidityControl lze rovněž nastavit požadovanou vlhkost v dané přihrádce pro potraviny s vyšším obsahem vody.

Skvělou volbou v poměru cena/výkon je model PC 17832 Bi s invertorovým motorem se zárukou 10 let ZDARMA. Atypickým řešením pro náročnějšího uživatele je konfigurace NoFrost modelu PCN 17742 EBi. Chladnička má totiž oproti klasickým konstrukcím zvýšenou kapacitu mrazničky na úkor chladničky. Nabízí tak o 40 litrů větší objem mrazicí části, což například ocení příznivci tradičních zabijaček a masových hodů.

Také na zákazníka, který hledá podstavnou chladničku a mrazničku do dnes velmi moderního kuchyňského ostrůvku nebo do zabudování do kuchyňské linky, jsme mysleli. Vestavné jednodveřové chladničky jsou vybaveny senzorickým řízením provozu, displejem s dotykovým ovládáním a vnitřním LED osvětlením, které zajistí komfort při ukládání potravin. Chladnička je také vybavena dveřním alarmem a možností otočení otevírání dveří. Výhodou všech podstavných modelů je taktéž výše popsaný systém Door-On-Door.

Více informací na www.philco.cz