Nové produkty

zpět
Komerční sdělení
29.06.2023

Pestrá nabídka značek a produktů v distribuci Solight Holding

Pestrá nabídka značek a produktů v distribuci Solight Holding

Solight není jen Dyson. Distribuční specialista zastupuje na českém i slovenském trhu několik světových značek včetně švédského Thule, specialisty na síťové adaptéry Skross a další. A samozřejmě nabízí i své vlastní výrobky značky Solight.

Thule

Batohy, brašny a zavazadla vysoké kvality

Slavná švédská značka se dlouhá desetiletí soustředila na příslušenství pro automobily, například pro převoz lyží, ale v roce 2010 vstoupila také do segmentu zavazadel a batohů. Od té doby si již na trhu vydobyla pozici dodavatele vysoce kvalitního vybavení jak pro pohyb ve městě, tak pro cestování či pro pobyt v přírodě.

Subterra

Chytré cestování

Prostorné kufry na kolečkách včetně modelů, které splňují podmínky pro příruční zavazadla, jsou vhodné pro širokou skupinu zákazníků. Ocení je i manažeři díky chytře řešenému úložnému prostoru. A například model Subterra Wheeled Duffel lze dokonce rozdělit na dvě nezávislá cestovní zavazadla. Odolná konstrukce, skvělá manévrovatelnost a několik typů zavazadel na výběr, to je řada Thule Subterra.

Crossover 2

Na odolnosti a zabezpečení záleží

Mimořádně kvalitní zpracování, odolné materiály i zabezpečené (RFID blokované) kapsy jsou devízami řady Crossover. Za pozornost stojí i jejich tuhá teleskopická držadla s hladkým vysouváním a zasouváním.

Aion

100% vyrobeno z recyklovaných materiálů

Žádný greenwashing, ale skutečně ekologičtější zavazadla reprezentuje tato řada s kufry, batohy i taškami, které jsou ze 100 % vyrobeny z recyklovaných materiálů. Přitom si zachovávají vysokou odolnost, jsou voděodolné a mají povrchovou úpravu, díky které odpuzují vlhkost i špínu.

Fotobatohy Thule

Pro všechny vášnivé fotografy, kteří hledají dokonalou ochranu pro svou zrcadlovku nebo bezzrcadlovku v džungli, na horách, ve městě i v poušti, má Thule hned několik modelů batohů. Najdete v nich místo nejen pro samotný fotoaparát, ale také pro další příslušenství včetně objektivů a věci osobní potřeby na cesty. Netřeba snad dodávat, že ochrání veškerý obsah i před rozmary počasí.

Cyklistické batohy a brašny

Plánujete v létě šlápnout pořádně do pedálů a vydat se na delší cestu u nás či jinde ve světě? Vám přijde nepochybně vhod pestrá nabídka cyklistických brašen a batohů. Co se týče batohů, neočekávejte jen sportovní modely na dovolenou. Thule nabízí i varianty pro ty, kdo se rozhodli dojíždět do práce na kole a potřebují batoh, který nebude dělat ostudu v kanceláři nebo na obchodní schůzce.

Brašny a pouzdra na notebooky

Většina z vás nejspíš do práce nedojíždí na kole. Notebook ale máme dnes všichni. Ať už jde o modely od Applu, nebo jiných značek, najdete v katalogu Thule mimořádně pestrou paletu brašen, pouzder i batohů určených pro notebooky a tablety.

Skross

Švýcarská značka, kterou si asi většina lidí pojí s cestovními adaptéry, je proslavená po celém světě. Často se s ní setkáváme v obchodech na letištích. Kromě adaptérů do zásuvek se specializuje ještě na výrobu USB kabelů a adaptérů, nabíječek do auta a výkonných powerbank.

Case Logic

Výrobce brašen a pouzder na elektroniku, zejména notebooky a tablety, je stálicí českého a slovenského trhu. Mezi speciality, kterými se značka zapsala do historie, patří pouzdra na CD a DVD, která nabízí dodnes, a nadále i pouzdra na fotoaparáty a nově na externí pevné disky.

AgfaPhoto

Klasické tužkové, ale i specializované baterie včetně méně standardních nebo dobíjecí nabízí značka AgfaPhoto.

Dyson

Britský vynálezce bezsáčkových cyklonových vysavačů změnil nejen trh s touto úklidovou technikou, ale také svět péče o krásu. Pro objednávky jeho výrobků kontaktujte firmu Solight Holding.

www.solight.cz