Nové produkty

zpět
Komerční sdělení
12.07.2023

Technologie a inovace, které hledají na trhu těžko konkurenci

Technologie a inovace, které hledají na trhu těžko konkurenci

Značku BaByliss asi není důvod profesionálům z oboru domácích spotřebičů a elektra představovat. Jeden z nejvýznamnějších evropských dodavatelů zařízení pro péči o krásu na našem trhu působí spoustu let a od loňska jeho výrobky nově dodává firma Orbico. Leckdo však neví, že se BaByliss chlubí množstvím inovací a technologií, které zlepšují péči o vlasy, zajišťují její větší šetrnost nebo přinášejí delší životnost přístrojů.

Řada BaByliss Hydro-Fusion

The Advanced Plasma Ionic Technology

Využívá duální iontový systém zajišťující vyrovnání úrovně vlhkosti. Technologie kombinuje kladné a záporné ionty, které společně hydratují vlasy a eliminují jejich krepatění při vysoušení a úpravě. Vlasy zůstávají hedvábné a vyživené s luxusním leskem.

Tento systém najdete ve všech produktech z řady Hydro-Fusion včetně kulmofénu, klasického fénu či žehličky na vlasy.

Topné těleso Advanced Ceramics

V žehličkách na vlasy, ale i kulmách BaByliss se nachází patentovaný topný systém, který se bleskurychle nahřívá, pracuje s vysokou účinností a nabízí vysokou přesnost nastavení teploty. Kovové topné těleso je zasazeno do keramiky, přičemž dokáže reagovat na jakoukoliv odchylku v teplotě okamžitě. Díky elektronickému řízení lze nastavit různou hodnotu teploty a těleso ji je posléze schopno s maximální přesností udržovat.

Vysoušeče vlasů a jejich motory

Spousta lidí rozlišuje takzvané DC motory a AC motory, ale svět vysoušečů vlasů je dnes i v této oblasti mnohem pestřejší. Motory se v nich nacházejí hned čtyř typů. BaByliss přitom využívá všech typů. Vždy záleží na cenové kategorii a produktové řadě.

  • DC motor – základní motor je poměrně malý a lehký. Jelikož se jedná o kartáčový motor, v němž dochází ke tření, jeho životnost je zhruba 200 hodin. Jsou jím vybaveny základní fény určené pro běžné zákazníky. Rychlost vzduchu je u těchto vysoušečů pouze 30–60 km/h. A co u nich nenajdete, je funkce studeného proudu vzduchu pro zafixování účesu.
  • HTDC motor – motory s vysokým točivým momentem jsou vyspělejší variantou DC motorů. Jsou stejně lehké a mají menší rozměry než motory typu AC. Z hlediska výkonu se jim ale blíží. Životnost mají podobnou jako DC motory, ale BaByliss vysokou kvalitu výrobků s tímto motorem dokládá prodlouženou zárukou na 3 roky.
  • AC motor – na rozdíl od předchozích motorů pracujících se stejnosměrným proudem slouží k jejich pohonu proud střídavý. Jsou proto větší a těžší. Delší kartáčky zajišťují i jejich delší životnost, a to až 1 000 hodin. Tento typ motoru se proto používá i v modelech fénů určených pro používání v profesionálních salonech a kadeřnictvích. Výhodou je také rychlost vzduchu až 120 km/h a funkce fixace účesu studeným vzduchem. Na vysoušeče s tímto typem motoru poskytuje BaByliss 5 let záruku. Doporučujeme například model 6709DE.

BaByliss 6709DE s AC motorem

  • BLDC digitální motor – nejvyspělejší typ motoru je ten bezkartáčový s konstantní vysokou rychlostí až 20 000 ot./min. a dlouhou životností, která přesahuje 10 000 hodin. Rychlost vzduchu v případě fénu přesahuje hranici 120 km/h. Ohřev vzduchu probíhá s mimořádně vysokou přesností. Vysoušeče s tímto motorem patří mezi absolutní špičku na trhu a BaByliss na ně poskytuje 5letou záruku. Na samotný motor pak 10letou. Při výběru produktů neopomeňte například model BaByliss 6750DE.

Even Air Flow

U starších kulmofénů jste se setkávali s nerovnoměrným výstupem ohřátého vzduchu, který vycházel především horními větracími otvory. Naproti tomu u technologie Even Air Flow byl kompletně přepracován vzduchový kartáč a přístroj má tenčí rukojeť obsahující turbínu, která vytváří účinnější proud vzduchu. Samotný kartáč má výrazný vzor ventilačních otvorů s jejich zmenšujícím se množstvím směrem ke špičce. Proud vzduchu tak vychází v optimální rychlosti i teplotě po celé ploše kartáče. Technologií Even Air Flow se může pochlubit mnoho kulmofénů BaByliss, například model AS970E.

BaByliss AS970E s technologií Even Air Flow

Automatická kulma na vlasy BaByliss Wave Secret C1900

Anti-Tangle Smart Technology

Kromě toho, že tato chytrá kulma obsahuje mikroprocesor kontrolující teplotu všech čtyř topných těles 50× za vteřinu u ní, její senzory dokážou detekovat špatně vložený pramen vlasů. Nedojde tak k jeho navinutí a zamotání. To samé nastane v situaci, kdy vlasy nerozčešete a máte v nich třeba uzlíky a podobně. Kulma to opět pozná a vlasy uvolní.

Auto Curl Technology

Pokud je vše v pořádku a pramen je vložen do kulmy správně, dojde k jeho jemnému navinutí na válec. Následně jsou vlasy nahřáty ze všech stran, což dává vzniknout dokonalému vlnitému efektu.

Cool Air Smart System

Aby váš účes zůstal skutečně vlnitý a vlasy po chvíli nesplihly, je naprosto zásadní provést jejich fixaci proudem studeného vzduchu. Ve chvíli, kdy kulma pramen uvolní, kulma na něj pustí mírný proud chladného vzduchu a vy se můžete těšit z dlouhotrvajícího stylingu.

BaByliss Wave Secret C1900 s automatickým navíjením vlasů a fixací účesu

www.babyliss.cz