Milovníci kávy, přivítejte na trhu La Specialista Maestro – inovovaný pákový kávovar od společnosti De’Longhi, který nabízí širokou škálu možností, jak si užít kávu na zcela nové úrovni. Technologie Cold Extraction umožní přípravu osvěžující ledové kávy do 5 minut, což je proces, který tradičně trvá až 24 hodin.
S La Specialista Maestro máte úplnou kontrolu nad procesem přípravy kávy. Kávovar nabízí 8 nastavení hrubosti mletí, 5 stupňů teploty vody a kontrolu dávkování, což umožní vše nastavit tak, abyste dosáhli dokonalé extrakce podle typu kávových zrn a vaší osobní chuti. Ale to není všechno. La Specialista Maestro také přichází s 8 přednastavenými teplými a studenými recepturami, včetně nápoje Espresso Cool a Cold Brew.
Inovativní technologie Cold Extraction, která byla vyvinuta ve spolupráci se Specialty Coffee Association, umožňuje přesně změřit průtok vody a tlak, a společně se specifickou teplotou extrakce vytvoří lahodné Cold Brew a speciální recept Espresso Cool. A to vše do 5 minut.
Cold Brew je osvěžující nápoj s lehkou chutí, který se podává s ledem. Jeho příprava probíhá na bázi překapávané kávy, kdy kávovar pracuje s nízkém tlakem a vodou o pokojové teplotě. Klasické Cold Brew se maceruje až 24 hodin, ale vy si plnou chuť tohoto nápoje můžete užít již za méně než 5 minut.
Speciální receptura vyvinuta společností De’Longhi. Tento nápoj vypadá jako tradiční ledové espresso s hustou cremou, avšak jeho chuť je lehčí a sladší, s jemným a krémovým pocitem v ústech. Espresso je extrahované pod vysokým tlakem za použití vody o pokojové teplotě.
Ingredience
Postup
Přidejte 4 kostky ledu do sklenice na ledovou kávu
Pomocí kávovaru připravte nápoj Cold Brew to Mix
Přidejte 25 ml ginu
Sklenici doplňte sklenici tonicem a podávejte s citronem a větvičkou rozmarýnu