Nové produkty

zpět
Komerční sdělení
27.07.2023

Chladničky Haier Cube 90 Series 7 – chlazení ušité na míru vašim potřebám

Chladničky Haier Cube 90 Series 7 – chlazení ušité na míru vašim potřebám

Značka Haier uvádí na trh nejvyšší modely čtyřdveřových chladniček, tzv. Cube 90 Series 7, které kromě zdokonaleného systému Total No Frost Air Surround přináší i pokročilé technologie chlazení v podobě oddílu Switch Zone, ve kterém je možné změnit teplotu od +5 do -18 °C, speciální zásuvky Humidity Zone a My Zone, systém ochrany potravin v mrazáku Fresher Shield a zcela novátorské řešení Absolut Ice automatického výrobníku ledu umístěného ve dveřích lednice, které zajišťuje čistý led bez pachů. Dávkovač vody na dvířkách je elegantně doplněn o led osvětlení, hygienu interiéru chladničky zabezpečuje vyspělá technologie ABT-PRO. O celý provoz lednice se stará invertorový kompresor s 12letou zárukou zdarma. Pro opravdové milovníky IT technologií se nabízí možnost připojení k Wifi a ovládání chladničky na dálku v aplikaci hOn.

Dokonalá distribuce chladného vzduchu
HAIER AIR SURROUND

Díky technologii Haier Air Surround proudí vzduch uvnitř chladničky v horizontálních kruzích rovnoměrnějším a jemnějším způsobem, čímž zachovává, konzistenci a šťavnatost potravin až na 99 %[1]. Speciální boční výstupy rovnoměrně distribuují studený vzduch a obklopují jídlo jako celek v prostoru chladničky, tím se zabrání přímému proudění na potraviny a jejich vysychání.

Z chladničky mrazničkou a zpět
SWITCH ZONE

Specifickou funkcí těchto lednic je Switch Zone. Jedná se o 3 zásuvky v pravé části mrazáku, které můžete variabilně měnit z chladničky na mrazničku a zpět, a to v rozpětí od +5 do -18°C. To je možné díky technologii Trilogic – třem samostatných chladicím okruhům. Použití samostatného výparníku pro každý oddíl zajišťuje, že se vůně a chutě nemísí.

Zásuvky pro jakékoliv jídlo
HUMIDITY ZONE A MY ZONE

Speciální zásuvka My Zone umožňuje nastavit teplotu v daném prostoru podle typu jídla. Na výběr je mezi 3 režimy (Ovoce a zelenina, Quick Cool, 0 °C Fresh) a nastavit se dá na ovládacím displeji na dvířkách.

Oproti tomu Humidity Zone je zásuvka, která díky speciálnímu HCS filtru udrží až 90% vlhkost a uchová tak čerstvé potraviny 2krát[2] déle čerstvé.

Absolutně čistý led a voda
ABSOLUTE ICE

Modul na výrobu ledu Absolute Ice, umístěný ve dveřích chladničky, má vlastní chladicí systém oddělený od chladničky i mrazničky. Díky tomu je proudící studený vzduch čistý a bez křížové kontaminace s jinými oddíly a váš led, vyrobený z filtrované vody, je čistý a bez zápachu. Dávkovač vody integrovaný do dvířek lednice je doplněn o uhlíkový filtr, který je součástí balení a při jeho použití se elegantně rozsvítí modré led světlo podtrhující výjimečnou konstrukci ledniček.

To nejlepší pro hygienu
ABT PRO

Absolutně přelomová funkce anti bakteriální ochrany, která redukuje až 99,99 % bakterií. Využívá k tomu modul EPP uvnitř systému cirkulace vzduchu, kde se katalyzuje vzduch a vytváří negativní ionty kyslíku, které rozkládají bakterie a molekuly zápachu na oxid uhličitý a vodu.

Jistota dlouhé životnosti a tichého chodu
INVERTOROVÝ KOMPRESOR SE ZÁRUKOU 12 LET ZDARMA

Invertorový kompresor, kterým jsou vybaveny modely Haier Cube 90 Series 7 jsou nejen tiché, ale i spolehlivé. Díky tomu je na ně poskytována zdarma záruka 12 let. Pro získání záruky je nutné spotřebič registrovat na webových stránkách Registrace-zaruka.cz do 14 dnů od data nákupu.

Umělá inteligence
APLIKACE HON

Nová generace chladniček Haier vám poskytne chlazení na míru přesně vašim potřebám díky připojení k domácí Wifi síti a aplikaci hOn, pomocí které je možné ovládat vašich chladničku i na dálku a získat rozšířené možnosti používání. Vyzkoušejte například některý z receptů přípravy pokrmů za pomoci těchto chladniček, nechte si poradit, kdy spustit předchlazení předtím, než se vrátíte z nákupu nebo nechte aplikaci, aby vám poradila a nastavila správnou teplotu v zásuvce My Zone podle skladovaných potravin.

www.haier.cz

[1] Test vydaný nezávislou externí technickou laboratoří srovnávající Air Surround technologií No Frost s přímým prouděním (modely Haier Group: CFE735CSJ a CVBN6184WBF/S1).

[2] *Certifikováno VDE N. ID. 40046454