Nové produkty

zpět
Komerční sdělení
31.07.2023

Food procesor Philco zpracuje úrodu a pomůže vám s vařením

Food procesor Philco zpracuje úrodu a pomůže vám s vařením

Na malé množství úrody si vystačíme vlastními silami, ale větší množství je mnohem komfortnější zpracovat s dobře zvoleným spotřebičem, který ušetří čas, je rychlejší a efektivnější. Ideální pomocník vám v kuchyni bude sloužit po celý rok.

Food procesor Philco PHFP 7725 nahradí malý robot, avšak je mnohem kompaktnější, skladnější a na kuchyňské lince zabere jen málo místa. Bohaté příslušenství umožní zpracovávat potraviny pro uskladnění nebo rovnou k vaření.

Tento geniální pomocník vhodný i pro menší kuchyně se skvěle hodí pro přípravu takových specialit jako jsou čalamády, kvašené zelí či jiné nakládané delikatesy. Pomůže s krájením množství cibule, okurek, paprik, cuket a další zeleniny – nakrouhá, naseká, udělá plátky, spirály či hranolky. Díky  silnému motoru 1 000 W zastane práci jako robot, avšak s mnohem menšími nároky na místo. Je praktickým skloubením sekáčku, mixéru, krouhače a kuchyňského robota pro různé činnosti při vaření. Kdykoli je třeba pomůže s mícháním těst, šleháním a mixováním! Kromě mísy robotu s pracovním objemem 2 litry je součástí přístroje i klasická hlava mixéru o objemu 1,5 l.

Sekací nůž je nejuniverzálnější ze všech doplňků a využijete ho třeba při sekání ořechů, kokosu, výrobě domácí strouhanky, ale i syrového nebo tepelně upraveného masa, či sekání sýrů a ve finále i k přípravě kynutého těsta. Snadnou a rychlou výměnou nástavců vytvoříte přesné plátky, hranolky, 2 litrech máte dostatek prostoru na cokoli. Tělo z eloxovaného hliníku je pevné a snadno se čistí. Hodí se pro všechny, kteří pravidelně připravují různé pokrmy pro svou rodinu. DMOC: 4 490 Kč

www.philco.cz