Nové produkty

zpět
Komerční sdělení
18.10.2023

Candy Rapidó – kratší doba mytí, větší mycí prostor

Candy Rapidó – kratší doba mytí, větší mycí prostor

Candy uvádí řadu myček Rapidó pocházející z nové továrny v Turecku. Spolu s novým designem je vybavena i řadou praktických doplňků a funkcí. Velmi užitečný je program, který umyje a vysuší nádobí za pouhých 35 minut. Invertorový motor Speed Drive umožňuje dosáhnout unikátní kombinace úsporné třídy B při kapacitě 16 sad nádobí. Přídavné rameno Power Wash umístěné na dně vany napomáhá odstranit i tu nejzaschlejší špínu. Pro odložení velkých kusů kuchyňského náčiní slouží nové příslušenství Maxi-Ladle a Maxi-Tray.

Díky připojení k Wifi a propojení s aplikaci hOn je možné využívat doplňkové funkce, programy a informace. Přídavné funkce Poloviční náplň, Expresní mytí a Extra hygienické splní veškeré nároky na vyšší hygienu a rychlejší umytí. Myčky jsou dostupné v 60cm šíři a v barevném provedení bílá, nerez, antracit.

Nejrychlejší program
Mytí a sušení

Myčky Rapidó mají ve své programové nabídce cyklus Wash&Dry, který za pouhých 35 minut nádobí nejen umyje, ale i vysuší. Program je určený pro 6 sad běžně znečištěného nádobí.

Skvělý výkon
Invertorového motoru

Díky novému motoru Speed-Drive Inverter mají myčky Candy Rapidó nejen skvělý výkon, ale i nízkou energetickou spotřebu. Navíc jsou schopné dosáhnout úsporné třídy B při kapacitě 16 sad nádobí. Ani hlučnost nebyla opomenuta, a tak nejtišší myčky dosahují pouhých 41 decibelů.

Největší vana na trhu

Přepracováním konstrukce myček bylo umožněno zvětšit vanu o celých 11 %. Tím vznikly větší rozestupy mezi držáky. Voda se tak k nádobí dostane všude a stejně tak i během sušení je tento prostor navíc využitý pro dokonalejší proudění vzduchu.

Extra síla mytí

Přídavné rameno Power Wash, které je umístěné na dně vany v pravé zadní části, je určené na zvláště špinavé nádobí, jako jsou hrnce a pánve. Ramenem proudí voda pod větším tlakem než ve zbylé části myčky a tak je mytí intenzivnější.

Nové příslušenství

Koše myček Candy Rapidó získaly několik nových vylepšení. Jedním z nich je držák Maxi-Tray, určený na opření velkých plechů a pekáčů. Dalším praktických řešením je držák Maxi-Ladle na dlouhé náčiní, jako jsou naběračky, nože či obracečky. Některé myčky mají navíc i prostor na umístění a ž 8 velkých Pizza talířů.

Snap & wash – vyfoťte špinavé nádobí a nechte si poradit

Všechny nové myčky jsou vybaveny Wifi konektivitou a je možné je propojit s aplikací hOn pro získání rozšířeného obsahu. Jednou z praktických funkcí je Snap & Wash, pomocí které stačí vyfotit špinavé nádobí a aplikace následně doporučí vhodný mycí cyklus.

Dishplacer

Další zajímavou funkcí v aplikaci hOn je Dishplacer. Poradí, jak uspořádat nádobí v koši a kde je pro ně nejvhodnější místo.

Ovládání na dálku a doplňkové informace

Hlavním benefitem aplikace hOn je však možnost mít o myčce neustálý přehled a moci ji ovládat na dálku. Spustit cyklus, kontrolovat jeho stav, zjistit aktuální či celkovou spotřebu energie anebo sledovat stav údržby. To a mnoho dalšího usnadní každodenní provoz a udělá z umývání nádobí příjemnou činnost.

Barevná provedení

Celá řada RapidÓ je k dostání nejen v klasickém bílém a nerezovém provedení, ale i ve verzi antracitové. Všechny modely jsou 60 cm široké, v kapacitách od 14 do 16 sad. Více o modelech na www.candycr.cz.

www.candycr.cz