Nové produkty

zpět
Komerční sdělení
24.10.2023

Kuchyňské roboty Forza lákají výkonem i celokovovým provedením

Kuchyňské roboty Forza lákají výkonem i celokovovým provedením

Loňský vstup značky ECG do segmentu vysoce kvalitních a dílensky mimořádně zpracovaných kuchyňských robotů zčeřil do té doby poměrně klidné vody tohoto segmentu. Modelová řada Forza už aktuálně nabízí osm modelů v různých barevných provedeních a s různou výbavou. U nejvyšších modelů zaujme nerezová mísa o objemu 8 litrů a motor s příkonem 1 800 W.

Nekompromisní provedení
Tělo z hliníku, mísa z nerezu

Nové roboty mají tělo vyrobeno z hliníku a jejich nerezová mísa je z vysoce kvalitní nerezové oceli. Robustní konstrukce zajišťuje robotům stabilitu. Navíc je navržena pro eliminaci vibrací a otřesů.

Kapacita až 8 litrů

Nerezová mísa má u vybraných modelů vysoce nadstandardní objem 8 litrů, který umožňuje zpracovávat nebývale velké množství surovin.

Výkonný a spolehlivý motor

Motor je srdcem každého kuchyňského robotu. Velmi záleží na jeho kvalitě a síle, která je proměněna rozličným příslušenstvím ve všelijaké laskominy. Elektronické řízení chodu znamená stabilní otáčky a schopnost reagovat na odpor surovin. Vyšší modely nových robotů mají AC motory s kvalitním měděným vinutím a příkonem 1 800 W. Převody uvnitř robotu jsou celokovové, což dále zvyšuje životnost celého výrobku.

Planetární systém míchání

I ve velké míse byste měli být schopni zpracovat menší množství surovin. Výrazně s tím pomůže takzvaná planetární rotace, při níž se otáčejí nástavce současně kolem své vlastní osy i osy kolem převodovky. Mísa je tak perfektně vykryta a suroviny neulpívají na jejích okrajích.

Snadné ovládání s LED displejem

Moderní ovládání robotů pomocí dotykového panelu a přehledného LED displeje usnadňuje uvedení výrobku do chodu. Díky přítomnému časovači můžete mít neustále přehled o intervalu zpracovávání surovin pro dosažení přesných výsledků.

Nízká hlučnost

U kuchyňských robotů může být nepříjemná jejich hlučnost. U nových modelů značky ECG začíná už na 68 dB(A), takže nehrozí, že byste takříkajíc „neslyšeli vlastního slova“.

Bohatá sada dodávaného příslušenství

K robotům je v základu dodáváno množství praktického příslušenství, jako například šlehací metla, hnětací hák, šlehací hák, skleněný 1,5litrový mixér, mlýnek na maso a další. Obsah příslušenství se liší dle konkrétního modelu.

www.ecg-electro.eu