Nové produkty

zpět
Komerční sdělení
31.10.2023

Ovoce a zelenina ze zahrady vydrží ve spižírně po celý rok. Doporučte zavařovací hrnce a sušičky DOMO

Ovoce a zelenina ze zahrady vydrží ve spižírně po celý rok. Doporučte zavařovací hrnce a sušičky DOMO

Uchovat si chutě a vůně léta nikdy nebylo snazší. Ať už jde o sklizeň ze zahrady, nebo třeba houby z lesa. Skvělými pomocníky jsou jak šikovné zavařovací hrnce, tak vyspělé sušičky potravin. Belgicko-česká značka DOMO jich má velmi pestrou nabídku a dlouhodobě patří k jejich předním dodavatelům na český trh. Pro letošní sezonu navíc přicházejí některé zajímavé novinky.

Nerezový zavařovací hrnec v neotřelém provedení
DOMO DO42327PC

DOMO nadále drží pozici lídra tuzemského trhu zavařovacích hrnců. A není divu. Vždyť jeho výrobky patří k dlouhodobě nejlépe hodnoceným a drží se na prvních místech na e-shopech i cenových srovnávačích. Při prodeji tak máte jistotu, že od vás zákazník kupuje skutečně kvalitní a prověřený výrobek, který splní jeho očekávání.

Aktuální novinkou v nabídce je model, který vychází z nejprodávanějšího hrnce na českém trhu, modelu DO42325PC. Nová varianta je ale v nyní tolik populárním celočerném provedení a má navíc hned 2 výpustné otvory – dodáván je s jedním kohoutkem, ale druhý lze v případě potřeby dokoupit. Hrnec pojme 22 zavařovacích sklenic a na jeho přehledném podsvíceném LCD displeji snadno nastavíte jak časovač (1–120 minut), tak teplotu (30–100 °C). Důležité je zmínit i vyspělý termostat s přesností na jeden stupeň. Displej zobrazuje za chodu aktuální teplotu a zbývající čas. Vedle zavařování ho lze samozřejmě použít k ohřevu teplých nápojů a jejich snadnému výdeji.

Sušička s digitálním ovládáním a nadstandardním provedením
DOMO DO42601S

Nerezové opláštění i nerezové víko dokládají, že se jedná o vyspělejší model sušičky potravin od značky DOMO. Přitom jde ale o kompaktní model, který nebude na kuchyňské lince zabírat příliš mnoho místa. Ovoce, zeleninu, houby či maso můžete sušit až na 7 patrech. Na podsvíceném LCD displeji stačí jen nastavit čas sušení v rozmezí 1–24 hodin v krocích po 30 minutách a teplotu mezi 35 a 75 °C (po 5 °C). Nechybí funkce studené ventilace pro vyvětrání zbytkového tepla a vlhkosti.

Vedle tohoto modelu uvádí DOMO na trh ještě sušičku DO42602S, jež je dodávána s 5 patry, která ale nabízejí o něco větší plochu. Ovládání má také digitální. Drobnou odlišností jsou možnosti časovače – v tomto případě lze volit sušení od 30 minut pod 36 hodin (v krocích po půl hodině).

www.domo-elektro.cz