Nové produkty

zpět
Komerční sdělení
01.11.2023

Vinotéky Liebherr – prostor pro dokonalé uložení vašich vín

Vinotéky Liebherr – prostor pro dokonalé uložení vašich vín

Tradiční chladnička na jídlo je vnímána jako praktické a nezbytné vybavení domácnosti, zatímco vinotéka, která funguje na stejném principu, je designovou ikonou v interiéru a současně ztělesněním vášně a požitku, stejně jako víno samotné. Číše dobrého vína nechá zapomenout na hektické dny a každodenní strasti, dokáže sbližovat i navodit příjemnou atmosféru. Liebherr coby dlouholetý specialista na chladicí a mrazicí techniku včetně vinoték nabízí řešení jak pro náročné sběratele archivních kousků, tak vychlazení běžných lahví na správnou teplotu pro servírování.

Umění dokonalého uložení vína

● Stálá teplota chrání charakter vína

Vinotéky Liebherr jsou vybaveny funkcí TempProtect Plus, která zajišťuje dvojitou teplotní ochranu.

● Správná vlhkost udržuje korkové zátky vlhké, aby víno dobře chránily

Pomocí funkce HumiditySelect nebo HumidityControl lze ve vinotéce Liebherr individuálně nastavit vlhkost.

● Ochrana před ultrafialovými paprsky zabraňuje stárnutí vína

Modely Liebherr s prosklenými dveřmi mají jedinečnou třívrstvou ochranu před UV zářením.

● Ochrana před pachy zvenčí zachovává správnou chuť vína

Filtr s aktivním uhlím FreshAir neutralizuje ve vinotékách Liebherr cizí pachy.

● Díky eliminaci vibrací může víno nerušeně zrát

Vinotéky Liebherr jsou vybaveny chladicím systémem s kompletní izolací vůči vibracím.

Liebherr, specialista na skladování i archivaci vína

Vinotéky a chladničky pro temperování vína značky Liebherr patří k absolutní špičce na trhu. Stejně jako lednice a mrazničky této značky, která se v sektoru domácích spotřebičů na chlazení specializuje, a to zcela výhradně.

Vinotéky Liebherr zajišťují vínu prostředí, při němž si v láhvi dále rozvíjí své přirozené aroma. Víno zde může přirozeně dozrávat jako ve vinném sklepě. V celém vnitřním prostoru vinotéky je konstantní teplota a vlhkost vzduchu. Skleněné dveře odolné vůči UV záření chrání před škodlivým UV zářením a zároveň umožňují pohled na vaši sbírku.

Vyrobeno v Rakousku

Vinotéky značky Liebherr jsou produkovány v rakouském Lienzu, kde firma postavila továrnu už v roce 1980. Na 60 000 m² pracuje téměř 1 400 lidí. Produkují se zde i chladničky a mrazničky. A to jak pro domácnosti, tak profesionální provozy. Mimořádná kvalita, nekompromisní dílenské zpracování a spolehlivost jsou tak u spotřebičů Liebherr samozřejmostí. Čeští zákazníci zajisté ocení i fakt, že k nim výrobky z Lienzu míří na krátkou vzdálenost, takže jsou výrazně sníženy dopady na životní prostředí při jejich přepravě.

Kvalitnímu vínu sluší kvalitní sklo

Panel contentPři koupi vybraných vinoték Liebherr mezi 15. 9. až 31. 12. 2023 mohou vaši zákazníci získat zdarma dvě sklenice na víno Villeroy & Boch. Stačí, aby po koupi nový spotřebič zaregistrovali na webové stránce Liebherr, a do dvou týdnů od potvrzení registrace jim budou sklenice doručeny domů. Přesné podmínky akce najdete na home.liebherr.com.

Produktové řady

GrandCru a GrandCru Selection

Chladničky na víno GrandCru mají mimořádně kvalitní vlastnosti a díky pestré nabídce modelů se optimálně přizpůsobí vašim potřebám a množství prostoru, který máte k dispozici. Tyto chladničky k uskladnění vína nabízejí širokou paletu funkcí k přesnému nastavení skladovacích podmínek.

Vinothek

Chladničky na víno Vinothek jsou dostupné s mnoha užitečnými vlastnostmi a v několika různých velikostech. Nabízejí užitný objem až 400 litrů (nebo 200 lahví Bordeaux).

Vinidor

Modely z této řady nabízí dvě nebo tři teplotní zóny na víno, které jsou vzájemně teplotně nezávislé a umožňují přesné nastavení teplot mezi +5 °C a +20 °C. To vám poskytuje maximální flexibilitu při dlouhodobém skladování červených vín, bílých vín a šampaňského nebo pro uložení při individuálně zvolených teplotách vín, které jsou žádoucí k jejich okamžitému podávání.

home.liebherr.com