Nové produkty

zpět
Komerční sdělení
01.11.2023

Nejúspěšnější kávovar JURA v aktualizované verzi. Seznamte se s novou E8

Nejúspěšnější kávovar JURA v aktualizované verzi. Seznamte se s novou E8

Již třetí generace modelu JURA E8 dorazila v průběhu října na český a slovenský trh. Vzhledem k tomu, že je tento kávovar nejprodávanějším v historii švýcarské značky, jde o důležitou novinku, která na sebe nepochybně strhne nemalou pozornost profesionálů i spotřebitelů. Co přináší nového?

Inovovaná JURA E8 staví na úspěších předcházejících generací, vychází z nich, drží se jich, ale současně posouvá komfort obsluhy i možnosti nastavení na vyšší úroveň. Jedná se o moderní kávovar v elegantním designu, dostupný hned ve třech barevných provedeních – Piano White, Dark Inox a Platin, které si můžete prohlédnout níže na stránce. Novinka se tedy nesnaží měnit osvědčené a populární prvky kávovaru, na nichž stojí jeho prodejní úspěchy. Spíše jde o přirozenou evoluci posouvající skvělý kávovar zase o kousek dál.

Větší displej a lepší ovládání

Ve srovnání se starší generací má nová E8 větší displej – konkrétně narostl z 2,8" na 3,5", takže je přehlednější a současně dodává kávovaru luxusnější vzhled. Displej není dotykový. JURA u tohoto modelu nadále sází na klasická tlačítka, která majorita zákazníků v této kategorii preferuje. Ovládání je intuitivní a jednoduché. Uživatel si samozřejmě může nabídku nápojů personalizovat. JURA jde i do takových detailů, jako je například možnost skrýt názvy jednotlivých položek a zobrazit jen jejich obrázky. Na výběr má uživatel celkem 17 tradičních káv a kávových specialit.

Mlýnek P.G.A.2

Nová JURA E8 je také osazena novým a vylepšeným typem mlýnku, který přispívá k ještě lepšímu aroma kávy. Uživatelé nepochybně ocení možnost změny nastavení hrubosti mletí, aniž by mlýnek mlel, přičemž je důležité zmínit, že lze měnit hrubost nápoj od nápoje. Změna nastavení se projeví ihned. S touto funkcí přišel už loni například model J8. O extrakci kávy se pak stará spařovací jednotka osmé generace.

Harmonický, moderní design

Kdykoli společnost JURA aktualizuje nějaký výrobek, věnuje velkou pozornost jeho designu. Model E8 na sebe vždy strhával pozornost. Při vývoji nové generace kávovaru byla věnována pozornost především detailům. Díky svým harmonicky symetrickým liniím má elegantní moderní vzhled. Čisté, jednoduché tvary s vkusně umístěnými akcenty mu dodávají charakter. Model E8 je navržen tak, aby vypadal svěže a moderně i po mnoha letech.

Dark Inox

Piano White

Platin

www.jura.com