Nové produkty

zpět
Komerční sdělení
15.11.2023

Tyčový vysavač Electrolux 800 vysává, vytírá a suší v jednom tahu

Tyčový vysavač Electrolux 800 vysává, vytírá a suší v jednom tahu

V průběhu podzimních měsíců vstoupí značka Electrolux do nového segmentu domácí úklidové techniky. Její nový bezdrátový vytírač pomůže vyřešit jakoukoliv nehodu s rozlitým mlékem a dalšími tekutinami v kuchyni. Bleskurychle vás zbaví blátivých stop v předsíni, nečistot, které s sebou přinesou domácí mazlíčci z venku, ale i rozsypaných granulí nebo zaschlých skvrn.

Electrolux 800 Wet&Dry Ultimate s označením EW81U3DB používá systém skládající se ze dvou nádrží, tedy na čistou a špinavou vodu, silného sání a účinného rotačního kartáče. Z tvrdých podlah tak bez námahy vysajete tekuté i suché nečistoty od prachu přes zvířecí chlupy až po skvrny od jídla. Integrovaný infračervený senzor neustále kontroluje nečistoty a upravuje podle toho sací výkon. Odolné nečistoty včetně zaschlých skvrn odstraníte díky efektivnímu dávkování vody a možnosti aktivovat režim Turbo.

Ukliďte celý byt

V automatickém módu vydrží baterie na jedno nabití až 35 minut, což stačí pro vyčištění až 143 m² podlahových ploch. Nastavení včetně stavu akumulátoru má uživatel vždy na očích díky podsvícenému panelu na svrchní straně vysavače. Ovládání je samozřejmě umístěno přímo v ergonomické rukojeti.

Samočisticí hubice

Po dokončení úklidu stačí postavit vysavač do dodávaného stojanu, stisknout tlačítko a proběhne proces důkladného čištění rotačního kartáče. Válec se roztočí, zatímco na něj je vypouštěna čistá voda. Současně se aktivuje sání, které špínu posílá do nádržky v přední části vysavače.

Další klíčové novinky roku 2023

Extra lehké tyčové vysavače Electrolux 700

Už během letošního jara dorazily na trh nové vysavače Electrolux 700, které zaujmou štíhlým designem a hmotností pouhých 2,2 kg při zachování vysokého sacího výkonu. Novinky se navíc chlubí tím, že 60 % plastů použitých při jejich výrobě pochází z recyklovaných zdrojů.

Snadná manévrovatelnost a kompletní úklid

Jelikož se uvedená hmotnost 2,2 kg týká vysavačů s připojenou podlahovou hubicí, ještě lehčí jsou v roli ruční jednotky pro rychlé vysávání drobků na kuchyňské lince, prachu z nábytku nebo zvířecích chlupů na potazích sedaček. Díky nízké hmotnosti i chytře navrženým hubicím je úklid s modely z řady Electrolux 700 snadný a rychlý. Vysokootáčkový motor zajišťuje opravdu silnou sací sílu, kterou na podlahách vysavač dokonce sám upravuje podle typu povrchu. Zde se hlásí o slovo především univerzální hubice Power-Pro multi-surface.

Dodávané příslušenství se liší u jednotlivých modelů. Dva modely Electrolux 700 Hygienic ve verzi Allergy v bílé barvě s hubicí BedProPowerUV+ na alergeny a další mikročástice v domácnosti a v provedení Wet v modré barvě s hubicí PowerPro Mop pro mokré čištění. Model Electrolux 700 Ultimate v denimově modré barvě poskytuje výjimečnou sílu sání na tvrdých podlahách a kobercích a je určený pro všestranný úklid různých povrchů ve vaší domácnosti. Model Electrolux 700 Animal ve světle šedé barvě je vybaven výkonnou motorizovanou hubicí PetPro+, která se skvěle hodí pro odstraňování odolných zvířecích chlupů z čalouněných povrchů, a je tedy ideální volbou pro majitele domácích mazlíčků.

99,9% účinnost filtrace

Vysavače Electrolux 700 jsou osazeny 5stupňovou filtrací, která dokáže zachytit až 99,9 % prachových částic. Do místnosti se tak vrací čistý vzduch zbavený nečistot a alergenů.

Výdrž až 50 minut

Jako ruční jednotka vydrží vysavače na jedno nabití pracovat až 50 minut[1]. S podlahovou hubicí pak v základním režimu sání až 40 minut. Uživatel má na displeji samozřejmě informace o stavu akumulátoru, který se nepřehřívá a má dlouhou životnost.

Čisticí stanice zvýší komfort při mokrém úklidu

V části textu o vysavačích Electrolux 700 je zmíněna i hlavice pro vytírání. Najdete ji přibalenou jak k jednomu z těchto modelů, tak některým z dalších řad (500, 600 a 800). Jednoduše je poznáte podle slova „Wet“ v jejich názvu. A právě pro všechny tyto modely je určena speciální čisticí stanice PowerPro Mop, která se postará o důkladnou údržbu rotačních mopů, aniž byste se jich museli dotknout. Stanice obsahuje nádržku na čistou vodu s prostředkem na mytí podlah a oddělenou nádržku na vodu špinavou. Mop je tedy vždy oplachován čistou vodou. Pak už jen stačí otevřít vypouštěcí ventil a špinavou vodu nechat odtéct do odpadu.

Cashback a dárky pro vaše zákazníky

Značka Electrolux si připravila pro letošní podzim cashbackovou a dárkovou akci na podporu prodeje, která se bude týkat vybraných spotřebičů zakoupených mezi 2. 10. až 17. 12. 2023. Podrobné informace a podmínky akce najdete na webu: www.electrolux.cz/local/promotions/

www.electrolux.cz

[1] Interní testy ruční jednotky v režimu minimálních otáček podle normy IEC 62885-4, kde je přístroj zapnut v režimu minimálních otáček. Ruční jednotka je vyjmuta a měření se provádí na ruční jednotce.