Nové produkty

zpět
Komerční sdělení
15.11.2023

Hřejivé novinky Imetec

Hřejivé novinky Imetec

Italská firma Imetec představuje zcela novou řadu luxusních vyhřívaných dek, prostěradel a dalších výrobků, se kterými strávíte příjemně a v komfortu i chladné podzimní a zimní večery. Jednoduše tak vyřešíte situace, kdy máte sedačku u chladné stěny nebo přijedete do vymrzlé chaty. Ať už se potřebujete rychle zahřát z jakéhokoliv důvodu, Imetec je tu pro vás.

Proč zvolit vyhřívané deky Imetec?

Imetec staví své novinky na dvou základních pilířích – prémiových italských látkách a pokročilých technologiích zajišťujících jak komfort, tak maximální bezpečnost. Každá deka je šitá a ručně dokončovaná s nejvyšší možnou pozorností na detaily. Je tak zajištěna maximální spokojenost zákazníků s výsledkem zpracování a provedením. Topný drát, tedy technologické srdce deky, je vyráběn pro všechny modely dek v Itálii s nejvyššími kvalitativními standardy. Co nepochybně zákazníci ocení, je možnost prát deky v pračce při 30 °C.

Pokud jde o materiály, na výběr jsou deky z:

  • Vlny a merina
  • Bavlny
  • Hypoalergenního polyesteru
  • Varianty s protiskluzovou úpravou

Nová patentovaná technologie

Důležité je také zmínit, že nové deky používají digitálně řízený topný systém, který zajišťuje velmi rychlý ohřev (topný výkon je 150 W). Novinkou je patentovaný systém Adapto, který neustále přizpůsobuje výkon teplotě těla a okolního prostředí. Je tak udržována požadovaná úroveň tepelného komfortu. Vybírat lze ze 6 úrovní teploty. K dispozici je také automatické vypnutí po 1, 3 nebo 9 hodinách. Bezpečnost má pak na starost systém Electro Block – automaticky kontroluje funkci výrobku při každém zapnutí a během používání monitoruje teplotu 25× za vteřinu.

Vyhřívaná prostěradla a další produkty

Vedle dek a přehozů nabízí Imetec také vyhřívané podložky pod prostěradla, které jsou rovněž vybaveny technologií Adapto a systémem Electro Block. Někdo pak může preferovat rozměrově výrazně menší vyhřívané dečky, vyhřívací podložky pro krk a ramena nebo bederní pásy.

Pro více informací o konkrétních produktech a jejich objednávky kontaktujte společnost BVZ Commerce.

www.bvz-commerce.cz