Nové produkty

zpět
Komerční sdělení
28.11.2023

Polti Vaporetto Style – Výkonné a elegantní parní mopy se představují

Polti Vaporetto Style – Výkonné a elegantní parní mopy se představují

Italský specialista na parní čištění, přírodní sanitaci všech ploch a povrchů a samozřejmě i parní péči o oblečení. V tomto článku se zaměříme na novou modelovou řadu parních mopů typu 2 v 1, s nimiž rychle a účinně hygienicky vyčistíte všechny druhy povrchů včetně koberců. Navíc je lze díky vyjímatelné ruční jednotce použít k údržbě perfektní čistoty v kuchyni, v koupelně či na toaletě.

Oficiální distributor značky Polti, firma Nikaro, uvádí na český trh čtveřici mopů, které se od sebe liší jak barevným provedením, tak v některých detailech, zejména pak dodávaným příslušenstvím. Všechny mají shodné základní specifikace včetně ladného italského designu. Vedle vzhledu ale bude vaše zákazníky nepochybně zajímat, že nabízejí 99,9% účinnost v likvidaci mikrobů a virů bez použití jakýchkoliv chemických prostředků. Stačí pouhá kohoutková voda, kterou přístroje mění v horkou páru zajišťující hygienické ošetření a čištění povrchů. Díky funkci Extra Steam, která zvýší parní výstup o 50 %, velmi rychle odstraníte i zaschlé skvrny, mastnotu a další těžko odstranitelné nečistoty. Jinak jsou na výběr 3 čisticí programy s indikací, pro jaké povrchy jsou vhodné.

Snadná manipulace

Všechny parní mopy jsou lehké a lehce se s nimi manévruje. Vybaveny jsou nově navrženou podlahovou hlavicí, na níž se nachází hadřík na podlahu z mikrovlákna. Flexibilní kloub umožňuje snadno vytřít i pod nábytkem či sanitární výbavou v koupelně. A mop je účinný i v rozích místností. Integrovaný zadní kartáč navíc odstraňuje i odolnější nečistoty. Důležité je zmínit, že z hlavice vychází pára rovnoměrně po celé její ploše, což zvyšuje účinnost čištění při každém tahu. Za použití odpovídajícího příslušenství lze párou osvěžit koberce.

Čištění nábytku, kuchyňské linky i vybavení v koupelně

Ze základny mopu můžete vyjmout jeho středovou část, která pak slouží jako samostatná ruční jednotka. K flexibilní parní hadici připojíte rozličné příslušenství, takže rychle vyčistíte například lamely žaluzií nebo žebřík na sušení ručníků v koupelně. S trojúhelníkovým kartáčem[1] zase všelijaké povrchy, jako je nábytek, dlaždičky v koupelně a podobně.

Vyjímatelná nádržka na vodu a možnost provonění bytu

Jelikož můžete nádržku o objemu 0,5 l vyjmout, doplňování vody do mopu je snadné a rychlé. O bezvadný chod přístroje se samozřejmě stará vyjímatelný filtr vodního kamene. Za pozornost stojí také deodorizační funkce1 – do podlahové hlavice můžete nalít vonný roztok, který eliminuje zápach a současně příjemně voní.

Na výběr jsou modely SV660 Style a SV650 Style s 19 kusy příslušenství a příjemným držadlem s korkem. SV620 Style a SV610 Style používají gumové držadlo, přičemž mají 15 kusů příslušenství. U SV610 Style pak nenajdete funkci provonění. Pro více informací o jednotlivých mopech a jejich objednávky kontaktujte společnost Nikaro.

www.nikaro.cz

[1] Pouze u modelů SV660, SV650 a SV620