Nové produkty

zpět
Komerční sdělení
28.01.2024

Pračka kombinovaná se sušičkou se skutečně úsporným provozem

Pračka kombinovaná se sušičkou se skutečně úsporným provozem

Sen o sušičce prádla zůstává pro mnohé zákazníky nesplnitelným z jednoho prostého důvodu – nedostatek místa v domácnosti. V takovém případě se hlásí samozřejmě o slovo pračkosušička. Že nemusí být tento spotřebič příliš velkým kompromisem, dokazuje řešení značky AEG v podobě modelů z řady 9000 AbsoluteCare®.

Většina praček kombinovaných se sušičkou, která je na trhu dostupná, používá ve fázi sušení vodu k ochlazování kondenzátoru. Samozřejmě takové modely nabízí i značka AEG. Její nejvyspělejší a současně nejúspornější modely jsou ovšem ty, které se chlubí podobně jako samostatné sušičky technologií tepelného čerpadla. Výhodné to je nejen kvůli nižší spotřebě energie a vody, ale také z důvodu, že se při sušení používá zhruba poloviční teplota vzduchu. Péče o prádlo je tak šetrnější. Navíc lze v takovém spotřebiči prát a sušit vlnu, hedvábí či outdoorové oblečení.

Technologie praček kombinovaných se sušičkou AEG
SensiDry®
Sušení při nízké teplotě a se spotřebou energie nižší až o 55 %

SensiDry® používá v této kategorii unikátní technologii tepelného čerpadla při polovičních teplotách. Tato technologie snižuje spotřebu energie až o 55 %. Šetrné sušení zajistí, že oblečení není nikdy vystaveno zbytečně vysokým teplotám, a oděvy tak vydrží déle.

Praní a sušení bez přerušení

Pračky se sušičkou AEG nabízejí programy pro praní a sušení prádla bez přerušení. Uživatel se tak nemusí po naplnění bubnu o nic starat. Pouze musí dodržet maximální stanovenou kapacitu pro sušení.

ProSteam®
Parní péče o prádlo

Pára místo praní je jedním z nejlepších způsobů, jak osvěžit oblečení, které ještě nepotřebuje úplně vyprat. Pračka s technologií ProSteam® může k osvěžení oděvů využít páru, která spotřebuje pouze 2 l vody na cyklus a je šetrnější k oděvům.

Wash-to-Dry
Péče na míru – o vlnu i jemné prádlo

Technologie Wash-to-Dry se přizpůsobí každému typu tkaniny a zajistí šetrné, ale také účinné praní. Modely s certifikátem Woolmark Blue vyperou a vysuší oblečení pro každodenní nošení, jemné prádlo i vlnu. Navíc obnovují voděodolnost outdoorových oděvů.

 

www.aeg.cz