Nové produkty

zpět
Komerční sdělení
12.03.2024

Robotický vysavač s aktivním vytíráním a drhnutím podlah – Cecotec Conga 12090 Twice Roller Home&Fill

Robotický vysavač s aktivním vytíráním a drhnutím podlah – Cecotec Conga 12090 Twice Roller Home&Fill

Španělská značka vstoupila na český a slovenský trh se sebevědomím odpovídajícím její silné pozici v jižní Evropě se skutečně vyspělými pomocníky do domácnosti. Nejvyšší model její pestré nabídky robotických vysavačů se na zdejším trhu dokonce vymyká, protože nabízí vedle dnes již standardních funkcí, jako je mapování prostoru, systematický úklid či vysýpací základna, skutečně aktivní vytírání a drhnutí podlahových ploch. Používá k tomu mycí válec a systém oddělených nádržek na čistou a špinavou vodu. A to není vše.

Robot, který se vyzná a má extra štíhlý profil

Conga 12090 je technologicky vyspělým robotem s laserovou navigací iTech Laser Eye 3.0, která umožňuje přístroji během prvních dvou tří úklidů (v závislosti na velikosti domácnosti) velmi přesně zmapovat prostor. Výhodou oproti většině konkurenčních řešení je použití modernější konstrukce bez vystupujícího laseru nad samotné tělo robotu. Díky tomu má celé zařízení výšku jen 9,3 cm a dostane se pod větší množství nábytku.

Po prvním zapnutí a velmi jednoduchém propojení Conga 12090 s mobilní aplikací Cecotec zahájí robot úklid a mapování bytu. Jakmile vytvoří základní mapu, kde detekuje i jednotlivé místnosti, může uživatel vše upravit – rozdělení místností, jejich názvy, ale také to, jak se má robot kde chovat. Tedy jakou má použít sací sílu v konkrétních místnostech, zda má vytírat (dokonce drhnout) a kolik případně použít vody. Vše lze do detailu nastavit, aby pak probíhal úklid přesně podle představ uživatele.

Robot během úklidu může detekovat koberce a automaticky je s velkou přesností zanést do mapy – funkci je potřeba aktivovat v aplikaci. Dále můžete nastavit, aby na nich zvýšil sací výkon nebo aby se jim třeba zcela vyhnul. Mokrý úklid se při vjezdu na koberec samozřejmě vypne.

  • Sací výkon až 5 000 Pa
  • Vysávání a aktivní vytírání podlahy včetně drhnutí
  • 7 režimů čištění a plánování úklidu
  • Laserová navigace iTech Laser Eye 3.0
  • Základna Conga Home 5 v 1 (vyprázdnění robotu, doplnění vody, údržba mycího válce)
  • Až 5 uložených map
  • Přejede prahy s výškou až 1,6 cm
  • Výdrž až 240 minut
  • Podpora hlasových asistentů Alexa a Google

Úklid na jedničku

Digitální motor, sací výkon až 5 000 Pa, rotační kartáč a samostatný mycí válec Wet Jalisco spolu s funkcí extrakce špinavé vody do oddělené nádržky činí z modelu Conga 12090 skutečně mimořádný úklidový nástroj. Robot se automaticky vrací do základny doplnit čistou vodu a odčerpat vodu špinavou. V případě, že mu dojde energie, dojede se dobít. Vždy pokračuje v úklidu přesně tam, kde přestal. Cyklus dobíjení a úklidu pokračuje do chvíle, než je stanovený prostor uklizen. V závislosti na použitých nastaveních uklízí robot až 240 minut bez přerušení. Na výběr je několik režimů – včetně velmi důkladného drhnutí podlahy.

Víc než jen dobíjecí a vysýpací stanice

Dokovací stanice, kde se robotický vysavač dobíjí a současně je z něj odsán prach, jsou v poslední době již běžnější výbavou. Nikoliv však ty, které umí do přístroje doplnit vodu, vyprázdnit špinavou vodu a vyprat mop. Conga 12090 tedy žádný mop nemá, jak už bylo řečeno – používá výrazně pokročilejší plnohodnotný mycí válec, který aktivně rotuje a vytírá podlahu. Základna Conga Home 5 v 1 tento válec udržuje čistý a zajistí také jeho vysušení. Suché nečistoty míří z robotu do 2litrového uzavíratelného sáčku.

www.cecotec.cz