Nové produkty

zpět
Komerční sdělení
10.04.2024

Gaggia Cadorna – 3 modely, 3 elegantní cesty k lahodné kávě

Gaggia Cadorna – 3 modely, 3 elegantní cesty k lahodné kávě

Stálicí v nabídce tradiční italské značky Gaggia zůstává tato úspěšná řada automatických kávovarů, která kombinuje přehledný barevný displej s tradičními tlačítky. Design kávovaru vychází z úspěšné řady Naviglio, ale přidává moderní prvky a množství drobných vylepšení. Mnozí uživatelé zajisté ocení možnost používat až 15,5 cm vysoké sklenice na extra velké mléčné kávy.

Cadorna Prestige

Nejvyšší model se pyšní nabídkou 14 nápojů a sofistikovaným řešením pro tvorbu mléčné pěny pomocí odnímatelné karafy, která mléko pění hned nadvakrát, aby byla pěna pevná a dokonale jemná. Samozřejmostí je jednoduché a rychlé čištění včetně automatického proplachu mléčného systému.

Cadorna Milk

Tento kávovar se také řadí do kategorie takzvaných plnoautomatů, takže připravuje nejen černé, ale také mléčné kávy na stisk tlačítka. Celkem nabízí 10 druhů káv a od nejvyššího modelu se liší systémem pro tvorbu mléčné pěny. Používá totiž řešení v podobě takzvaného CAPPinCUP s externí nádobkou, která se připojuje ke kávovaru hadičkou. Mléko ovšem není nasáváno do kávovaru – míří do pěniče nacházejícího se na čelní straně stroje. Čištění je tak velmi jednoduché a rychlé.

Barista Plus

Cenově nejdostupnější a současně nejjednodušší je model „Plus“ určený hlavně pro milovníky čistého espressa. Mléko lze v tomto případě napěnit manuálně pomocí profesionální parní trysky. Varianta Barista Plus má standardní výšku 38 cm jako oba plnoautomatické stroje této řady a nepostrádá výsuvný tácek pro šálky na espresso.

Nezapomeňte na Bialetti – unikátní kávovar Mini Express je v nabídce v mnoha provedeních

Při výběru kávovarů pro svůj obchod byste vedle značek automatických kávovarů včetně legendy jménem Gaggia neměli opomenout ani cenově dostupné moka konvičky. Tradiční řešení pro přípravu kávy je v Itálii natolik rozšířené, že je takřka standardní výbavou každé tamní domácnosti. Na českém trhu představuje jednoduchou a levnou cestu ke kvalitní kávě, navíc se zajímavým designem. Vedle tradiční konvičky Moka Express, která je v prodeji v různých velikostech a provedeních, byste neměli opomenout ani pestrou řadu Mini Express dostupnou v různých barvách a edicích. V prodeji je dokonce verze určená pro použití na indukčních varných deskách.

www.espressoprofessional.cz