Nové produkty

zpět
Komerční sdělení
03.06.2024

Pračky Beko EnergySpin – Revoluce v úsporném praní je za dveřmi

Pračky Beko EnergySpin – Revoluce v úsporném praní je za dveřmi

První modely nové řady NX s ojedinělou technologií EnergySpin jsou na cestě. Díky EnergySpin umí prát úsporně nejen při programu Eco, ale i na běžněji používané programy. Jako první dorazí na český trh kombinace s černým panelem a dvířky a celobílé provedení. Během jara a začátkem léta tak budou moct zákazníci začít prát opravdu úsporně.

Modely řady NX vzhledově spojuje nové provedení dvířek bubnu se zaobleným rámem. Ta jsou některých modelů ještě doplněna o černý ovládací panel, který je u praček Beko naprostou novinkou. Z hlediska funkcí mají nové pračky oblíbenou páru v podobě technologií SteamCure a IronFinish, často používané rychlé programy a možnost výběru pračky v kapacitě od 7 až po 10 kg náplně. Celou řadu pak spojuje zmíněná inovativní technologie EnergySpin, která snižuje spotřebu i u ostatních programů, jako je Rychlé praní, Syntetika a několik dalších.

Proč je to důležité?

Spotřeba a energetická třída praček se uvádí podle referenčního programu Eco, který však trvá delší dobu a není proto mezi spotřebiteli příliš oblíbený. Programy EnergySpin mají přepracované algoritmy, aby dokázaly vyprat stejně dobře, ale bez kompromisu mezi časem a úsporou. Nízkou spotřebu, která odpovídá nejlepší energetické třídě A, tak již brzy budou moci zákazníci využít i v ostatních, uživatelsky oblíbených programech.

www.beko.cz