Nové produkty

zpět
Komerční sdělení
19.06.2024

Revoluční varné desky odolné proti poškrábání se představují českému trhu. Seznamte se s novinkou Electrolux

Revoluční varné desky odolné proti poškrábání se představují českému trhu. Seznamte se s novinkou Electrolux

Již na loňském veletrhu IFA přitahovala novinka společnosti Electrolux nemalou pozornost. Přímo na místě probíhala praktická ukázka odolnosti nového povrchu za použití drátěnky na drhnutí pánví nebo hrnců. Očekávané indukční desky nyní konečně přicházejí na český trh. A to nejprve od značky Electrolux. V nabídce nechybí ani model s integrovaným odsavačem. Odolná úprava ovšem není jedinou novinkou. Co vše tyto desky nabízejí, zodpovíme v tomto článku.

Matný povrch Inovativní povrch 

v elegantním nelesklém provedení, tedy matné černé barvě, je odolný proti otiskům prstů i skvrnám. Současně je 4× odolnější proti poškrábání a 2× rychleji se čistí, než jsme byli dosud zvyklí u standardní sklokeramiky. Desky si díky tomu uchovávají dlouho svůj původní vzhled. Navíc jsou díky novému matnému designu v kuchyni ještě méně nápadné.

Chytré vaření díky SenseBoil

Velkou devízou vybraných modelů desek je přítomnost inovativní technologie Senseboil. Chytrý senzor automaticky vyhodnotí, kdy se voda v hrnci blíží bodu varu, upraví teplotu a omezí tak vznikající bubliny na stálý var. Tekutina z hrnce díky tomu nepřekypí. Desky dále nabízejí funkci Bridge – tedy flexibilní zóny. Model Electrolux KCC84450CZ  integrovaným odsavačem má dokonce variantu Double Bridge se  2 flexibilními varnými plochami.

Bezdrátové propojení s odsavačem Hob2Hood

Šikovná funkce propojující varnou desku s odsavačem par Electrolux zajišťuje automatickou aktivaci odsávání po zahájení vaření a následně se přizpůsobuje výkon digestoře dle nastavené teploty a množství využívaných varných ploch. Když už zmiňujeme ovládání, všechny modely používají velmi přehledný a komfortní ovládací panel DirectTouch se separátními slidery pro jednotlivé varné zóny.

Nejen integrovaný odsavač

Jak už bylo zmíněno v předchozím textu, v nabídce najdete i indukční desku s matným povrchem, která obsahuje integrovaný odsavač par. Jedná se o 83 cm široký model se dvěma dvojitými varnými plochami – lze používat jednu či obě zóny separátně na každé straně desky. Případně je spojit do jedné. Na tu pak pohodlně vložíte například grilovací desku Plancha. U integrovaného odsavače lze využít funkci Breeze pro osvěžení vzduchu v kuchyni po skončení vaření. Deska se integruje do pracovní desky, aby s ní byla v jedné rovině.

Pro více informací o konkrétních modelech a objednávky kontaktujte společnost Electrolux.

www.electrolux.cz