Nové produkty

zpět
Komerční sdělení
04.05.2021

Espreso kdekoliv. I bez termosky s horkou vodou. Představujeme přenosný kávovar AKAI

Espreso kdekoliv. I bez termosky s horkou vodou. Představujeme přenosný kávovar AKAI

Přestože v současnosti trávíme většinu času doma, jarní a letní měsíce velmi pravděpodobně přinesou opět větší možnosti v podnikání výletů i cest do zahraničí. Novinka značky AKAI vstupuje na stále více konkurenční trh přenosných kávovarů. Od svých konkurentů se ale liší – aktivně ohřívá vodu v rekordním čase, je kompatibilní s rozšířenými kávovými kapslemi a extrahuje kávu při správné teplotě.

AKAI AESP-312 je prvním a jediným přenosným kávovarem na trhu, který používá energeticky efektivní vaření vody pomocí dvojitých topných těles. Voda tak dosáhne optimální teploty 92 °C až 94 °C za pouhé 4,5 minuty, což je poloviční doba, než jakou nabízí většina konkurenčních přístrojů. Díky odnímatelné lithiové baterii pracuje kávovar skutečně na stisk jednoho tlačítka – automaticky pumpuje vodu a extrahuje kávu do tritanového šálku (bez BPA). Tlak jeho čerpadla činí 15 barů, takže se nemusíte bát, že by bylo espreso mdlé kvůli nízkému tlaku. A jakou kávu můžete použít? Přístroj je kompatibilní s kapslemi Nespresso, L’Or či Moccona a dalšími určenými pro systém Nespresso včetně těch opakovaně použitelných, do kterých vložíte kávu sami. Velkou výhodou kávovaru AKAI je moderní napájecí vstup typu USB-C, který umožňuje akumulátor dobíjet jak pomocí dodávaného adaptéru, tak nabíječek pro mobilní telefony. A pochopitelně i nabíječkami do auta. Plně nabitá baterie má výdrž pro extrakci 100 šálků kávy. Rozhodně se nemusíte bát, že by po pár espresech kávovaru došla energie a zbytek výletu jste nesli v batohu „zbytečnou váhu“. Samotné použití, tedy příprava kávy, je také velmi jednoduché. OLED displej na boku přístroje vás informuje nejen o stavu baterie, ale i ohřevu vody a připravenosti k extrakci kávy.

 Kávovar AKAI AESP-312 můžete pro své obchody objednávat u společnosti BVZ Commerce – oficiálního distributora značky pro Českou a Slovenskou republiku.

 www.bvz.cz