Nové produkty

zpět
Komerční sdělení
04.05.2021

Ovládněte umění přípravy kávy

Ovládněte umění přípravy kávy

Inovovaná verze pákového kávovaru La Specialista. Od perfektně připraveného espressa už vás dělí jen pár kroků. Již brzy na trhu pod označením EC 9355.M

1. Perfektní namletí kávových zrn

Každý druh zrnkové kávy potřebuje specifické nastavení mlýnku. Aby bylo dosaženo vždy perfektních výsledků v šálku, má kávovar La Specialista Prestigio mlýnek s 8 stupni nastavení hrubosti mletí. Chytré senzory navíc zajistí konzistentní dávku kávy pro jedno nebo dvě espressa.

2. Optimální dávka kávy

Inovované sítko u kávovaru La Specialista Prestigio již nemá dvojité dno, a proto je možné pracovat s větším množstvím namleté kávy. Sítko na jednu porci pojme až 12 gramů, dvojité sítko až 20 gramů kávy. Dávku lze jednoduše přizpůsobit otočením kolečka na ovládacím panelu.

3. Aktivní kontrola teploty

Zvolte si ideální teplotu vody podle použitých kávových zrn. Kávovar La Specialista Prestigio umožnuje nastavit 3 různé teploty, 92 – 94 – 96 °C. Termoblok pak zajistí, že daná teplota zůstane stabilní během celého procesu přípravy a výsledná chuť kávy bude perfektní.

4. Dynamické předspaření

Když se voda dostane do kontaktu s mletou kávu, objem kávy ve filtru se zvětší. Díky funkci předspaření se kávová sedlina přizpůsobí této expanzi. La Specialista Prestigio dynamicky upraví délku předspaření podle dávky kávy (dané jemnějším nebo hrubším mletím), a tím zajistí optimální extrakci.

5. My LatteArt systém

Pomocí inovované trysky napěnění mléka našleháte mléčnou pěnu přesně podle vašich představ. Tryska inspirována profesionálními kávovary zajistí přiměřený objem páry pro našlehání hedvábné textury s mikrobublinkami, ideální pro chvilku kreativity s LatteArt.